Sprzedam nowego Xboksa 360 Slim 250GB
Na dniach dostanę Xboksa 360S 250GB z promocji mojej kablówki. Mam już X'a także po prostu mi nie potrzebna. Nówka, nawet nie będę rozpakowywał, bo po co ? Pełna gwarancja itp. itd. Inaczej - jak ze sklepu. :) Tylko cena niższa....800 zł myślę, że jest w sam raz. Z konsolą nie dostaję żadnych gratisów, tylko to co w standardzie - kabelki, za pewne tylko 1 pad, headset itd.
GG: 5503773
"(...)A Xbox'a 360 dostaniejsz już za 1zł" - Za tyle pewnie dostałeś, to za tyle powinieneś sprzedać.
@up
Idiota, czy tylko udaje?
Mógłbyś zastanowić się głębiej, kogo wyzywasz. Bez przemyślenia rzucasz obelgami na lewo i prawo, nie myśląc o tym, że po drugiej stronie też znajduje się człowiek. W internecie jesteś mniej więcej anonimowy, dlatego jesteś w stanie mnie wyzwać, mimo że mnie nie znasz. Wątpie, abyś powiedział mi to prosto w twarz.
Sam sobie zaprzeczas. ;) Za to siedzą różni ludzie a Twoja wypowiedź była na poziomie paro[nasto] latka. To jest poważne ogłoszenie i szukam kupca....nie zabawy i idiotyzmów.
No ok, ale zapłaciłeś za to ponad 1000 zł ? Czy masz tego "IX'A" gratisowo ?
Sethlan - nie kompromituj się
jak dostajesz komórkę za 1 zł w abonamencie za ~50 zł to dostałeś komórkę za darmo ?
czy po prostu spłacasz w ratach przez ~2 lata ?
tak samo z tym xboxem
Ale uj cie to kolego obchodzi tbh. Frajera szukasz, ktory ci sprzeda X'a za zlotowke czy co?
Jak dostaniesz od rodzicow mieszkanie albo samochod to zglosze sie do ciebie zebys mi na darmo oddal ok? Serio jak sie czyta niektorych ludzi to slowo "idiota" jest najmniej obrazliwym slowem jakie sie cisnie na usta. :)
Swoją drogą to polecam tego X-a, te nowe Slimki w porównaniu z poprzednikami działają jak marzenie ;)
Chętnie własnie bym sprawdził i porównał. :P Ja mam starszego Premium, co prawda Jasper z końca 2009 ale jednak to Fat.
Sethlan, człowieku, myślisz? Gdybyś wygrał w totka to nie wydałbyś tych pieniędzy, bo tak naprawdę nie są twoje? Ma prawo sprzedać za te 800 zł, konsola jest jego, może sprzedać za ile mu się podoba.
Polecam, tego iksa. mam takiego, kupiłem go prawie rok temu, za 950zł. Jest cichy, tylko ta cegła... o i jest o wiele cichszy od PS3 (grubaski), bo u mnie stoją koło siebie :)
Nawet jak by wygrał, lub dostał gratisowo to co? To na jego plus wychodzi, skoro ma już jednego xboxa to tego sprzeda za te 800zł. I szczerze mówiąc to i tak jest dobry interes bo nowy X360 Slim 250gb kosztuje chyba ~1100zł.
[14] O wiele mniej.
http://allegro.pl/xbox-360-slim-250-gb-nowa-gw-24-m-cy-g4l-katowice-i1783286251.html
900zł. na Allegro, a w sklepie ok. 999zł.