Sprzedam używany i zasłużony monitor do grania. 24 calowy Asus ze 144hz odświeżania. Jakby ktoś potrzebował takiego niedużego monitorka to zapraszam.
https://allegrolokalnie.pl/oferta/asus-vg248qe-24-1080p-144hz
1080p? Oddaj do muzeum za darmo.
Przesadzasz mnóstwo graczy siedzi nadal na 25 calach 60-75hz 1080p
PS: Jak monitor nie styrany życiem, 200pln. Nowe najtańsze 23,8 cal na Xkomie sa po 350pln
ta 12 letni monitor na matrycy TN, z kondesatorami na granicy zycia za 200 zł, wy tu macie nierówno pod kopuła, 100 zł jak frajer jakiś da to brać z pocałowaniem ręki.
FrankerZ uwierz mi że są ludzie co nie mają kasy, i będzie szukal to da 200pln jak nie znajdzie nic w pobliżu jeszcze taniej. Niedawno sprzedałem GeForce 9800GT za 60 pln na olx i nie wierzyłem że ktokolwiek zechce ten zabytek minionej epoki :D
to lepiej poczekać dozbierać a nie kupować grata, a za rok kondensatory padną i trzeba bezie szukać kolejnego. Za 300zł są nówki 24 cale z gwarancją, lepszym obrazem, technologią itp. Jak ktoś nie ma kasy to tym bardziej powinien nią lepiej rozporządzać a nie kupować trupy za cenę nówek. Swoją drogą autor tego tematu powinien dostać bana za próbę oszustwa bo tym jest sprzedawanie tego czegoś w cenie 370 zł, a nie być nagradzany gwiazdką.
Ma prawo do dowolnej ceny. Mało staroci na allegro z ceną z kosmosu?
Sprzeda go w okolicy 100 zł. Ale póki co jak pisał, nie spieszy mu się.
On jest w naprawdę bardzo dobrym stanie.
Oczywiście jak nie pójdzie to za jakiś czas zmienię cenę, ale póki co na czasie mi nie zależy i sobie poczekam.
Monitor został sprzedany za pierwotną kwotę, temat do zamknięcia. Aukcja trwała około 3 dni. Dziękuje za wszystkie porady, zwłaszcza dotyczące ceny.
100 zł jak frajer jakiś da to brać z pocałowaniem ręki...Tia...