Sprzedam lub zamienię konto do gry Diablo 3 na Guild Wars 2!
Witam.
Tak jak w temacie, chciałbym sprzedać/zamienić konto do gry Diablo 3 na konto do gry Guild Wars 2.
Powód?
D3 mocno Mnie rozczarował..przed samym kupnem tej gry miałem dylemat co zakupić: D3 czy GW2 i wiem, że zrobiłem źle ;s
Wszelkie info podam na pw.
Pozdrawiam.
No cóż.. Mnie nie przypadła do gustu.. i nie zamierzam nikomu na siłę wciskać.. jak ktoś będzie zainteresowany to się zgłosi.
Ponadto łatwo sprawdzić ową grę na yt czy innej stronie i się przekonać czy warto zakupić, czy nie.
Edit. Tak teraz zauważyłem, że nie ma nigdzie opcji prywatnych wiadomości ;o albo ja ślepy jestem..., więc jak ktoś będzie chętny to pisać tu ofertę swoją i się dogadamy :P
Nie ma prywatnych wiadomości !
Zamienie starego Golfa II na nowego Mercedesa S classe, ma być z full opcją :P
Przecież GW2 spadnie na dno z hukiem szybciej niż to zrobiło D3.
Jakiś ty głupi Setak aż mi żal ciebie...
to da się jeszcze szybciej?
Krótko i na temat - za ile i jaką dajesz gwarancję że po otrzymaniu przelewu wyślesz dane do konta?
150-160zł, a jaką chcesz gwarancję? Mogę wystawić na allegro z opcją kup teraz na PayU.
Jak już wspomniałem wcześniej... nie potrzebna mi ta gra. Teoretycznie mam już kupca na 90%, ale nie chce mi się czekać do 10 września :P
Jeśli zobaczę pieniążki na koncie to od razu wysyłam wszelkie dane dotyczące konta.
Allegro może być.
Czekam do jutra na odpowiedź od innej osoby sprzedającej w podobnej cenie, jeśli nie nadejdzie to w środę dobijemy targu. Jeśli oczywiście Cię takie rozwiązanie satysfakcjonuje.
150 złotych, to jakiś żart? Żebyś jeszcze miał nieotwartą wersje box, tak to jakaś kpina, zwłaszcza z tą zamianą za konto do gw2.
Child of Pain ----> Pokaż mi gdzie kupię taniej key'a to wtedy Twoja wypowiedź będzie miała jakiś sens.
[14]
A kupujesz gdzie chcesz, osobiscie bym wolal dolozyc 10-20 zlotych i miec nowy klucz/pudelko zamiast brac od kogos konto(nigdy nie kupowalem konta, tylko klucze do dodania). Jak na towar uzywany, z ktorym nie ma problemow z dostawa ta cena jest zupelnie nieatrakcyjna.
Ja czekam na odpowiedź co do keya za 145zł. To jest dla mnie tylko alternatywa. Fakt - mniej pewna od keya ale zawsze jakaś. Zwłaszcza że u mnie sobie za pudełko 50€ krzyczą...
Konto jest warte maks 135zł.Ale ok nie będę się wtrącał.
Nie rozumiem waszej wyceny. Aktualnie w różnych sklepach internetowych czy sieciówkach itd koszt Diablo3 waha się między 160-180zł. Prawda, że wraz z pudełkiem ale...
Ja np. zamawiałem na go2arena.pl przed premierą płacąc 180zł. Owszem klucz otrzymałem bardzo szybko ale do tej pory nie dostałem pudełka + bonusów i tak naprawdę pomimo złożonej reklamacji nie wiem kiedy i czy otrzymam to...
Konto oczywiście nie jest puste co ukażę zamieszczając dzisiaj albo jutro aukcję na allegro.
Spuszczając cenę ze 180zł aż do 135 to moim zdaniem lekka przesada.
Nikogo też na siłę nie namawiam na kupno...
Ale popatrz na to oczami kupującego.
Jeżeli on (kupujący) ma wybór aby kupić używaną za 150 zł lub nową za 170 to chyba oczywiste jest że kupi nową.
[18]
Chrzanisz od rzeczy byle usprawiedliwic swoja wygorowana cene. Nie obchodzi mnie ile zaplaciles, wazne jest po ile teraz chodzi gra nowa i uzywana, plus fakt, ze mozna kogos latwo zbanowac przez "sprzedaz" .
Ale to nie jest ani książka, ani ubranie żeby było zniszczone ze względu na "używanie".
Konto jest raptem 3 miesięczne z kilkoma postaciami, full eq, kowal+złotnictwo+kamyki+400k golda
Jeśli mi by zależało na kupnie gry to wolałbym zaoszczędzić te 20zł i mieć dobry start pozostałymi klasami + pudełko na allegro słyszałem, że ludzie kupowali za parę złotych.
Edit.
Ok, nie zamierzam więcej dyskutować z Wami bo nie widzę dalszego sensu. Odpowiadać będę jedynie osobom zainteresowanym.
Jeszcze Junior, konto od 25 wiec sie kryjesz, zobaczcie jak bezczelnie swoją pazernosc tłumaczy XD , kod został użyty, nie jest w stanie orginalnym pozwalajacym na dodanie do konta, a samego konta nie mozesz sprzedac, czekam az ktos Cie poda do supportu, juz pamietam takie jajca na golu.
Tych bonusów na go2arena.pl to tak naprawde nie było po prostu chcieli aby więcej osób kupiło.
Jestem zainteresowany tym D3 prosze pisac na gg 38833196