Co do kartki na urodziny, to już niestety nie ja będę wam składał życzenia, ale w sercu nadal będę wam życzył wszystkiego najlepszego.
Najlepszego! Jaka była najlepsza gra, książka i film, które zaliczyłeś w ciągu tych 37 lat życia?
Brak życzeń od GOLa to faktycznie przykra sprawa, ale znając życiu, to zaraz wleci jakaś nowa konsola na pocieszenie ;) Wszystkiego najlepszego, stary koniu.
Oglądałem. Dobrze, że ja tak staro nie wyglądam. Dziewczyny w pracy były zdziwione jak dowiedziały się ile mam lat. Myślały, że 28 to max.
Ja też oglądałem w tym roku właśnie i o dziwo bardzo wiele zdarzeń i sytuacji z tego serialu nadal jest aktualnych. Tak, "moda" z tamtych lat mocno postarzała ludzi. Mężczyzn chyba bardziej.
Wszystkiego najlepszego. Fajnie, że jesteś :)
Ale jeśli obrazków już nie będzie to szkoda - miła tradycja; jak te klikalne banery nad wątkami, czasami można było chyba trafić na abonament (czy były to dodatkowe punkty do rankingu?)
30 lat? looo to ludzie tak dlugo zyja? juz za trumna trzeba sie rozgladac :D
Btw: a tak na serio to ktos rozumie to cisnienie beki z 30 lat?
Via Tenor
A próbowałeś się logować na innych urządzeniach? Mnie w tym roku życzenia wyświetlały się z każdym wejściem na GOLa, co za tym idzie miałem około 10 obrazków z życzeniami :)
Urodziny co prawda miałeś wczoraj, ale i tak życzę Ci wszystkiego co najlepsze, 100 lat!
Tak. Próbowałem na kilku i na żadnym niczego było.
Dziękuję wszystkim za życzenia.