No to już wiem co robię 10 maja 2012 roku :D
Bemowooo! Nareszcie zespoły które lubię :D
a w czerwcu - http://www.orange.pl/kid,4001208041,id,4002065274,title,Slayer-na-Ursynaliach-2012,article.html SLAYER :D
Niewiele ciekawego w tym roku. Mam nadzieje ze kwasożłopy będą headlinerem i dostanie pełny set - bo jak nie to bieda troche.
Moze BLS jeszcze jakos ujdzie.
[3] rozumiem ze ten post to żart? szczegolnie z Acidami xD
grab, grab :D
Black Album w całości :) Najlepszy album Metalliki
Pozatym SG TBA, ciekawe kto jeszcze
Ide na Ursynalia, tam przynajmniej beda dwa zajebiste pelnometrazowe koncerty Slayera i Gojiry, a nie jakies 40-minutowe popierdolki.
Metallica? To ten zespół, który kiedyś zapowiedział, że nigdy nie zagra dla Polaków?
[9] tak, to ten co spalił naszą flagę i jadł nietoperze na scenie z sosem sojowym
Dojdzie jeden polski zespół i myślę, że dwa zagraniczne.Przecież jakoś główną scene trzeba zapełnić.Ogólnie z tym dawaniem polskich bandów to lekki fail nie wszyscy maja ochote biegać jak pojebani z dużej sceny na mała i tak wkoło po każdym zakończonym secie.A skład dupy nie urywa Gojira ok ale oni będa już na Ursynaliach no ale skoro koncertuja jako support Mety to musieli ich upchnąc.Oby dodali coś dobrego jeszcze.Jedyny plus to, że bilety staniały, ale dlaczego to widać.Coś czuje, że to może być ostatnie Soni w naszym kraju.
Jadę tylko dla BLS i Gojiry, ale to drugie planuję zobaczyć dwa razy, bo na Ursynaliach też grają, a tam jeszcze Slayer i Mastodon :D
W ogóle jeśli chodzi o koncerty to krucho z kasą będzie :D Planuję jeszcze na Openera, Impact Fest i Fu Manchu we wrześniu :p W sumie chętnie zobaczyłbym jeszcze Sleep na Asymmetry Festival, ale już wątpię, że się uda... Na Rudego na Śluńsku na pewno nie dam rady :D
Mam nadzieję że jeszcze kogoś ogłoszą.
7 zespołów? Trochę siara...
Co jak co, ale na Soni zawsze tak było...
Co jak co, ale na Soni zawsze tak było...
Byłem rok temu na Soni ale teraz tak patrzę i w sumie rzeczywiście było niewiele więcej. Może mam takie odczucie, bo Acidów, Lux'a i Huntera trzeba po prostu zobaczyć w klubie. Takie festiwale raczej nie są dla nich.
W każdym razie ja jeszcze chętnie zobaczyłbym na liście Anthraxa, Illusion i Airbourne'a
Agent_007 - Skoro Acid gra, to i Przemek z DS jedzie. Wpakujmy mu się do fury ;p
Snakepit ==> A nie, sorry. Pomyliłem Metallikę z Axlem.
Meta, BLS, kwasożłopy, luxtorpeda, hunter bajecznie po prostu, ale czemu akurat 10 maja??!! Matura...
Maćn Hd? No to całkiem przyzwoity koncert, ale na pewno nie urywa głowy, tak jak zrobiłby to np. Nergal.
Master of puppets był zaraz na początku
Nothing else... O 22:01 :)
A teraz kończy się Wherever I may Roam
Fajnie łoją :)