Śmieszne historie
Wujek na weselu tancowal takie dzikie Dancy ze zdobył Viral na tak toku
Macie jakieś dziwne historie z czasów szkolnych itp
Słyszałem taką śmieszną historię, że jak gejmingmen wrzucił swoje zdjęcie na forum to zaraz skasował konto ze wstydu. Nie zmyślam, tak było.
Zastanawiałem się jeszcze na Gothic_is_dead666 a gamingman99 i wybrałem to 2
Nawet jeśli nim nie jesteś, to i tak reprezentujesz ten sam poziom więc żadna różnica.
Via Tenor
Nawet jeśli nim nie jesteś, to i tak reprezentujesz ten sam poziom więc żadna różnica.
Ja cie prosze... Gamingman mial styl i klase. To cos tutaj, to jakis rynsztok.
Człowieku o czym ty do mnie mówisz? Moje merytoryczne wypowiedzi i wiedza zawstydzila by nie jednego redaktora.
Gościu jak ja na gry offline byłem to kazdy podchodził piątki zbijac a ty mi jakiegoś kriskowa sezonowca podajesz, to już Siare mogłeś.
To, ze tak o sobie myslisz, nie znaczy ze tak jest.
Jak sie zesrasz na dywan, to nie wystarczy ze powiesz, ze to kwiatek. Kazdy ma oczy i widzi jaki jestes. Sam siebie moze oszukasz, innych nie.
Dla mnie to forum jest świątynia inspiracji dla nagrywania tik tokow.
Na razie nie ma czym 8.5k obserwujących, kanal głównie o grach ale na live nie raz inspirowalem się watkami opowiadając to.
4 Lata temu moich oczach, w domu rozszczelniło mi się akwarium 750L ze Skalarami... czułem się tak jakbym oglądał na żywo film "Pojutrze"
Wiele lat temu, jeden koleś z akademika poszukiwał plakietki na drzwi, któregoś rana wstajemy z kumplami, a tam na drzwiach wisi: ,,Komenda policji w.....".
Po namowach oddał gdzie była, ale furorę zrobił.
Właśnie wypięły mi się słuchawki z lapka a było na 90 procent... sąsiadka chyba mnie zabije...