Już od dłuższego czasu przymierzam się do zakupu smartfona i bardzo przypadł mi do gustu Sony Xperia S. Jestem na niego zdecydowany w 95%, jednakże chciałem się was zapytać czy to dobry wybór, a może warto poświęcić uwagę innemu smartfonowi w podobnej cenie? Jak sądzicie?
W tej cenie tylko Samsung Galaxy SII.
Nie lepiej troszkę dołożyć i być jak Agent 007 James Bond? :) Prpponuję http://tablica.pl/oferta/sony-xperia-t-nowy-bez-simlocka-ID1U0PT.html mogę coś opuścić :)
[3] Dołożyć to się opłaca do Galaxy SIII :-)
Ile ludzie tyle opinii, odwieczna zasada :)
Kumpel zamienił jakiś czas temu Galaxy SII na XPerię T i jest bardzo zadowolony, a że użytkuje telefon dość intensywnie na różnorakie sposoby, to na pewno wierzę mu bardziej, niż internetowym poradom w rodzaju nie kupuj żadnej Xperii.... Ja sam mam Xperię Arc, ale nie mam niestety porównania do Galaxy SII, więc mogę tylko powiedzieć, że nie nalezy się bać Sonego. Tym bardziej, że ostatnio pojawiły się u nas w firmie (Arc S) i na razie nie słyszałem jeszcze narzekań, a model T jest przecież jeszcze ciut lepszy.
S3 za tą cenę nie kupisz, normalne używki zaczynają się od około 1500zł natomiast kiedyś bez zastanowienia poleciłbym S2,
dzisiaj nie wiem... Zobacz sobie htc one s, sony xperie s, htc one x nie wiem czy w tej cenie złapiesz.
Xperię T, bym sobie odpuścił, to tylko większy odpowiednik Xperii S (która notabene jest bardzo dobrym telefonem). S2, to już mocno leciwy model, i mimo jego świetności Samsung napewno niedługo o nim zapomni (polityka wspierania najnowszych modeli). Najlepiej by było, gdybyś spróbował złapać uzywkę HTC One S. Wydaje mi sie ze będzie to najlepszy wybór. No a jeśli nie to Xperię S (jeśli chcesz większy ekran, to weź T, jest to praktycznie to samo co S tylko większe) lub ew SGSII.
Niestety 1200-1300zł to już największa kwota jaką mogę wydać, więc propozycje typu "dołóż i kup ..." odpadają.
Wybrałem Xperie S, ponieważ zawsze miałem telefony Sony Ericsson i nigdy się nie zawiodłem.
Porównując obydwa telefony (Galaxy SII i Xperie S) nadal jestem za Xperia S ponieważ: jest nowszy, lepszy aparat i wyświetlacz, chyba nieco lepszy procesor. Nie jestem super znawcą telefonów, więc jeśli się mylę to mnie sprostujcie.
Przed zakupem dowiedz sie do kiedy i jak beda wygladaly updaty do niego i zobacz czy ion nie lepszy