Słuchawki z mikrofonem ok. 150 zł
Witam poszukuję jakichś dobrych słuchawek z mikrofonem do gier. Możecie mi coś polecić ?
Gamecom'y 367 z czystym sumieniem mogę polecić. Mam je od roku i niema z nimi żadnych problemów. Zdarzają się osoby, które narzekają, że szybko się łamią i psują. Zwykły stek bzdur, po prostu niektórzy nie umieją dbać o swój sprzęt. Spadły mi z biurka nieraz, a nadal mimo wszystko działają jak złoto. Mikrofon w każdym momencie można łatwo wyciągnąć i schować jeżeli jest taka potrzeba.
Ogólnie polecam od siebie słuchawki, do tej pory nie zawiodłem się na nich. Wszystko gra pięknie i muszę przyznać, że w takim bf'ie bardzo dobrze słychać skąd nadchodzi i gdzie mniej więcej znajduje się przeciwnik. Nie mam osobiście zastrzeżeń
Edt:
Tak to w te z tego linka:)
Jeżeli gamecomy ci nie podpasują możesz ewentualnie wybrać senki hd 201 + jakiś podczepiany mikrofon. Tyle, że właśnie musiałbyś oddzielnie zainwestować w mikrofon. Pewnie wpadną jakieś orzołki to właśnie owe senki ci polecą ja osobiście z tych dwóch wybrałem gs'y i nieżałuję, po prostu polecam:)
Chyba zakupię te gamecomy :) Dzięki za propozycje.
http://allegro.pl/plantronics-gamecom-367-dla-graczy-wwa-od-reki-i2009271250.html
To chyba te ??? Za 100 zł to mi się opłaca ;)
Te Gamecomy to bullshit :)
Za taką kase kup sobie Creative Fatal1ty Polecam w 1000% !
Za taką kase kup sobie Creative Fatal1ty Polecam w 1000% !
Jeszcze większy bullshit.
KOSS UR40 + Zalman ZM-MIC1
o.O coraz więcej propozycji ;) Muszę znaleźć coś naprawdę dobrego .
No dobra muszę wybrać między creativami a gamecomami :) Jest ktoś kto miał do czynienia z tymi dwoma słuchawkami ?
Mam Fatal1ty od 3 lat i sprawdzaja sie super do muzyki/filmow/gier, mikrofon tez calkiem niezly. Ogolnie sluchawki bardzo porzadne, od poczatku ich uzywania nie mialem z nimi zadnych problemow.
Ogólnie najlepszym zestawem który ci polecił jest ten od fredzia czyli KOSS UR40 + Zalman ZM-MIC1 i jest to najlepszy wybór w tej cenie.
Sam mam Koss'y UR 40 i jestem mega zadowolony. Na integrze w grach słychać niemal wszystko =) Tylko z pionem jest problem ( wina karty dźwiękowej ).
Wszystkie pr0 el0 g3jmerowskie rzeczy to przereklamowane shity, a osoby mówiące że jakość dźwięku jest ok, mówią tak, bo nie mieli lepszych słuchawek :P
Zalman MIC-1 ma bardzo dobrą jakość dźwięku. Słychać mnie o niebo lepiej niż na zintegrowanym mikrofonie. Przyczepia się go do 'rozdwajacza' na kablu od słuchawek ( nie wiem jak to inaczej nazwać ).