Czy ktoś zaczął już może grać Sleeping Dogs? ;> Jakie wrażenia? Ja niedawno zamówiłem, w piątek doszło, dzisiaj zaczynam grę.
No ja też już zacząłem grać, po prostu rewelacja!
Największe zaskoczenie tego roku. Bardzo dobra gra. Ma parę problemów natury technicznej na PC, ale jest i tak niesamowicie miodna. Dużo ciekawej zawartości, wciągająca fabuła (na myśl mi przychodzi Mafia 1), zajebista ścieżka dźwiękowa (Soulfly! Devildriver! Opeth! + wiele innych znanych bandów) , doskonale zrealizowany klimat miasta. Solidna konkurencja dla GTA.
Skonczona pare dni temu. Jak dla mnei tez lepsza od GTA :)
Z ta fabula bym tak nie przesadzal. Bardzo przewidywalna.
Mam 14 godzin 44 minuty po skonczonej glownej lini fabularnej, wszystkich przyslugach i zostaly mi do rozbicia chyba z 2 gangi handlarzy.
edit: Troche czasu na karoke tez spedzilem ;)
Mnie udało się zakończyć główny wątek fabularny na 12 godzinie. Mam do zrobienia jeszcze kilka misji policyjnych. Powoli pewnie również będę się bawił w zbieranie/robienie wszystkiego co się da.
Aaaa gra...
Sleeping Dogs > GTA IV
A mnie stacja Roadrunner Records nie jara. Tzn. lubię czasem posłuchać, jak każdej z gry, wiadomo. Uwielbiam Kerrang! Radio (moje ulubione), Boosey & Hawkes (perełki muzyki klasycznej, świetny wybór) i Soflty z lokalną muzyką. Ale reszta też jest fajna, np. oldies ze stacji Sagittarius FM.