Pierwsza rzecz to: czy z takim sprzętem jest sens kupować tą grę czy jednak nie mam co próbować: i3-4030 1.90 GHz, 4GB RAM, NVIDIA GeForce 820M????
Druga rzecz to: Czy w grze Risen "czuć klimat Gothica"? Ja rozumiem, że to już inna gra, inna historia ale w końcu to następca Gothica. Oglądałem filmik z let's playa i jakoś mam mieszane uczucia co do tej gry zwłaszcza, że chyba nie ma dubingu. Jakiś fan Gothica może mi poradzić czy warto ogarnąć Risena, bo pomimo bugów Gothic jest świetny przez klimat, ktory nie wiem czy się zachował.
Wiem ze gra dobra ale dużo złych opinii naczytalem się o mojej karcie
Ty masz 2GB karty graficznej tak?
Tutaj jakoś działa - https://www.youtube.com/watch?v=I0_LmT3Au94
Nie musisz grać na wysokich detalach tak jak na tym filmie.
+teraz tak przeglądam filmy na yt to wszystko z 2gb. Nie wiem czy z 1gb pójdzie
Skyrim jest grą z 2011 roku. Nie potrzebuje dwóch GB do płynnego działania.
niestety chyba nie pójdzie ci Skyrim, a w Risenie nie czuć za bardzo tzw. "klimatów Gothica" wiem bo grałem w dwie gry, ale kup sobie Risena, bo fajna gierka.
Skyrim na Twoim komputerze będzie hulał bardzo płynnie. Gra ma bardzo dobrą optymalizacje.
Co do tematu, to wybrałbym Skyrima. Ogromny świat, który z ciekawością będziesz zwiedzał.
Risen jest nudny, mimo, że klimatem przypomina Gothica. Mnie Risen w ogóle nie przykuł uwagi na tyle, abym został dłużej przy tej produkcji.
Wybrałem przed świętami Skyrima i świetny wybór :) cały czas gra mnie zaciekawia, bo gdy tylko skończę jakieś zadanie nagle zjawia się następne i mnie wciąga. Nie wiem jak zdam maturę, bo w Skyrimie siedzę cały dzień :D