Sklep z konsolami w krakowie???
Znacie jakiś sklep z konsolami z Karakowa bo nie wiem gdzie kupić xboxa 360???
Z internetu zamów a na stronach jak Robson czy gekon będziesz miał przesyłkę gratis i będziesz miał ją na drugi dzień po wysłaniu bez wychodzenia z domu :)
chodzi mi o firme zajmującą się sprzedażą tylko konsol tak żeby mi od razu przerobili
.... i od razu bana przydzielili
E: jeśli tak to poszukaj zbanowanej konsoli za grosze na allegro
ogólnie jeśli stać cie na konsole to czemu nie stać cie na gry ???
no napewno jak przez neta nie mam zamiaru grać
Od okolo roku trwa nagonka na punkty zajmujace sie przerobkami konsol. w krakowie jedyny jaki kojarze to niedaleko akademikow, chyba global-play (poszukaj w google). z mojej strony sugerowalbym ci rozwazyc jednak zakup paru oryginalow i pozniejsze ich wymienianie no nowe tytuly (w krakowie np. w gekon ul.worcella 6). nie tracisz gwar. na Xa i bedziesz legalny.
a nagonka na sklepy sprzedające kradzione gry z francji i skandynawii kiedy będzie panie sklepgekon_pl ?
Czy to tak fajnie się tuszuje i wlicza w koszta, że nigdy nie wyjdzie na jaw owy proceder?
EEEEE w krakowie jest Gekon przy galeri krakowskiej fajny sklepik i można gry pozamieniać jak sie znudzą to moge polecić , i nie idzcie do no game banda dekli wcisneli mi porysowaną płytke że niby chodzi a jak coś wymienią a teraz mam zrytą płyte a koles mi jej nie wymieni. W gekonie mi sie trafiła płytka z rysami to wymienili od ręki
Drogi Mitrono,
Prosimy przestac szkalowac dobre imie NoGame , skonczy sie to w koncu doniesieniem na Policje,
po pierwsze : zarejestowales sie 13 stycznia na forum , nasz sklep dziala od 24 stycznia wiec niemozliwoscia jest abys kupil przez 13 stycznia jakas gre.
po drugie : z kazda plytka dostajesz paragon i mozesz reklamowac.
po trzecie : wiemy ze pracujesz u konkurencji , przez grzecznosc nie podam jej nazwy , kazdy sie domysli.
po piate: wiem ze ponad 100m2 salonu i 700 tytulow robi wrazenie i nijak ma sie to do waszego kiosku. Ceny mamy lepsze , wybor wiekszy , obslugw fachowa - zal mi was
pozdawiam
NoGame.pl
Drogi Winiu hmmm Widze że udało ci się jako sklepowi zakrzywić czasoprzestrzeń (brawka dla pana) otóż już w lutym pamiętam że otwieraliście ten swój sklepik a na doodatek ty jako klient byłeś już w stanie pisać o sklepie w lutym a teraz piszesz jako sklep hmmm no nic widze że robienie sobie reklamy fajnie działa (zal)
po primo
Fachowa obsługa ?? (nie skomentuje)
po trzecie
według ciebie (was) nie można założyć konta wcześniej tak ? hmmm inteligentne podejście
po czwarte
paragonu nie dostałem od was
po piąte
zauważ że gekon się wypowiadał u góry
ostatnie
Nie polecam sklepu pana wini jako klij i konsument mam prawo sie wypowiedzieć gdzyż takie mam prawo do wypowiedzi ( poczytaj sobie choćby konstytucje ) więc jeżeli moge powiedziec określenie że mi się to nie podoba bo ........... to mam do tego pełne prawo
Jeżeli chodzi o was sklep hmmmmmm sądzę że nie chce mi się komentować go bo nie mam zamiaru zniżać się do waszego poziomu
p.s. Gekon masz racje piracenie konsoli to bad ide a już piracenie soniaka to trzeba dodać to bardzo zły pomysł bo tracimy darmowe gry na necie / reszte przepraszam za spam ale wypowieć kolegi lekko mnie zdenerwowała
przepraszam jeszcze raz za spam pomyliły mi się daty więc sorki dla Winia jednak nie zagieliścię czasprzestrzeni wzracam honor ale to ze zdenerwowania i chdziło mi o styczeń reszte podtrzymuje
mitrono
Jeszcze raz wiec zapytam jak to z tą czasoprzestrzenią ? Napisales 13 stycznia 2011 ze kupiles poryswana gre , tak ? Ja pytam jak to mozliwe , skoro sklep otwary jest od 24 stycznia 2011 ... ? Paragonu nie dostales , bo 13 stycznia NIE BYLO sklepu :) Obslugi oceniac nie mozesz , bo jej nie bylo 13 stycznia . Reszte mozesz podtrzymywac :)
mitrono, Winiu-->
to co tu robicie to jest ewidentna antyreklama, myślicie, że ktoś uwierzy dwóm wykłócającym się juniorom?
przyciągajcie klientów cenami, a nie debilnymi postami na forum