Witam!
Wczoraj (10.02) w godzinach wieczornych w sklepie GRY-OnLine zakupiłem sobie grę Assassin's Creed II. I jak zwykle nadszedł ten najgorszy czas... czas oczekiwania na nadejście paczki. Kiedy powinna ona nadejść? Zespół "Sklep GRY-OnLine" przysłał mi wiadomość, że przesyłkę zrealizowano (została ona także przeniesiona z zakładki "realizowane" do "zrealizowane". Dostałem także numer przesyłki, ale wchodząc w link, który sklep mi wysłał, na stronie tracking'u firmy kurierskiej UPS pisze "Zamówienie przetwarzane: gotowe dla UPC". Co to znaczy? Kiedy powinienem otrzymać przesyłkę? Zajmuje się tak jak już pisałem firma UPS, paczka 5 kg (!?), przesyłka pobraniowa; mieszkam w tz. strefie B. Dostanę ją do piątku (albo soboty- nie wiem, czy w tym dniu też rozwożą).
P.S.: Dlaczego paczka z grą waży 5 kg? Nie za dużo? ;-)
ZA ODPOWIEDZI Z GÓRY DZIĘKI! :-)
Coś Ty taki narwany, trochę cierpliwości.
Ma przyjechać to przyjedzie, teraz to już wszystko zależy od kuriera/firmy wysyłkowej.
http://www.ups.com/content/pl/pl/index.jsx?WT.mc_id=TMP_PolandBAU_00653&WT.srch=1
Tutaj możesz sprawdzić gdzie już jest paczka i kiedy kurier zapuka do Twoich drzwi.
O matko, wczoraj zamówiłeś i już taki raban robisz? Cierpliwości i wyluzuj troszkę...
P.S.: Dlaczego paczka z grą waży 5 kg? Nie za dużo? ;-)
Gdy zamawiałem z muve.pl, to także były wysyłane kurierem UPS i też waga wynosiła 5 kg. Nic w tym dziwnego. Może chodzić o to, że waga paczki jest w przedziale, który zamyka się do 5 kg.
Wyluzuj troszkę. Gra do Ciebie przyjdzie cała i zdrowa, nie masz się o co obawiać. :)
Kolega widzę pierwszy raz coś kurierem zamawia.
OK, trzeba nabrać cierpliwości. ;-)
Czemu przesyłka została nadana z Warszawy? Siedziba GRY-OnLine nie znajduje się czasem w Krakowie?
Dawno nic nie zamawiałem kurierem. Dlatego wybaczcie. ;-)
Słuchaj to jest forum jak chcesz skontaktować się ze sklepem to [email protected] jest dobrym kontaktem.
@CyberTron > Widać, nie doczytałeś mojej wypowiedzi. Nie piszę dlatego, bo nie mam jeszcze gry i zaczynam martwić się o przesyłkę, tylko pytam, kiedy ona może nadejść. Jak widać, ludzie denerwują się odpowiadając komuś. Nie chcesz, nie pisz.
P.S.: Mam 15 lat, dlatego nie rozumiem dlaczego piszesz jak bym był dzieckiem.
Szymon_1904 ---> musi się wyładować na tobie bo sam ma 16 lat i jest już dorosły. Wszystkie pytania musisz zadać na [email protected]
Mam 15 lat, dlatego nie rozumiem dlaczego piszesz jak bym był dzieckiem.
A co, już dorosły jesteś?
@Longwinter > Dzięki. Sprawdzałem status przesyłki, i już jest u nich w UPS. Planowana data doręczenia to jutro popołudniu. Więc czekam. :-)
@Shekerrr > Wolałbym określenie "młodzież".
Forum chyba jest po to, aby zadawać pytania. Chciałem się tylko zapytać, jak u Was długo przesyłki idą. Następnym razem zapytam wprost, bo co niektórzy mają problemy z domyśleniem się. ; -)
OK, przesyłka dotarła w czwartek około godz. 13:00. A więc bardzo szybko.
DZIĘKI ZA WYPOWIEDZI!
TEMAT ZAMKNIĘTY!