Mam ogolnie problem sciagnolem wszystko ucieszony wlaczam a pyk problem z Direct 11 , na angielskich forach mówią ze można to z fixowac mam slaby anielski czy moglby mi ktos wytlumaczyc krok po kroku co trzeba zrobic
Jak słabo czytasz po anielsku, to spróbuj po diabelsku. Tak samo diabelsko jak ściągnąłeś grę. Standardowa kwestia - piratom nie pomagamy.
Bo ściągnąłeś pirata, prawda?
wlasnie ze nie mam orginal na steamie i pudelko z 5 plytami ale jak sciagnolem to nie moge wlaczyc bo wyskakuje mi problem , sprawdzalem spojnosc i nic
To zainstaluj z płyt.
W takim razie wybacz, ale źle Cię zrozumiałem.
Jaki masz sprzęt?
Twoja karta nie obsługuje DX11, bez DX11 nie uruchomisz gry. Przynajmniej na to wygląda, podaj jaką masz kartę.
Ta urokliwa inteligencja- pobrałeś to na pewno jesteś piratem!
Procesor AMD Phenom(tm) II X4 920 Processor 2.80 GHz
Ram 8 GB
Typ systemu 64
Windows 7 Ultimate
Sprawdź kartę graficzną.
Włączasz start, w wyszukaj programy i pliki wpisz dxdiax.exe, jak zapyta cię o sprawdzenie podpisów sterowników naciśnij nie, później wrzuć tutaj screena z 1 i 2 zakładki. W pierwszej zakładce zamaluj nazwę komputera jak nie chcesz jej pokazać.
Niestety nie odpalisz tej gry, ona wymaga DX11, twoja karta obsługuje max DX 10.1.
[8] No, wybacz, ale nie ufam tym, którzy ,,sciagnoja'' gry.
Zgadza się. I to właśnie powód tych wszystkich tematów w internecie po angielsku. Za słaby sprzęt.