Screeny z gier #81
Zapraszam do prezentowania swoich zrzutów, które uchwyciliście podczas grania. Zrzut z największą ilością punktów stanie się grafiką tytułową kolejnej części wątku, więc zapraszam do publikowania i głosowania!
POPRZEDNIA CZĘŚĆ -> https://www.gry-online.pl/forum/screeny-z-gier-80/z6102834d
Zwycięzcą #80 części jest
NOWA CZĘŚĆ -> https://www.gry-online.pl/forum/screeny-z-gier-82/z7102e8f1
Zwycięzcą #81 części jest

Zwycięzcą #80 części jest matmafan i zgodnie z zasadami fragment zrzutu jest grafiką tytułową nowej #81 części, gratulacje! Dziękuję 👍
Artyom, artefakt!

Dopiszcie poniżej swoją historię do tej sytuacji, jestem ciekaw Waszej wyobraźni.

Sprawdzam sobie Soulframe z tej okazji, że dali łatwy dostęp do alfy (dla wszystkich, którzy założą konto 12-13 lipca) iii na razie na pewno przemawia to do mnie bardziej, niż Warframe, jednak mam nadzieję, że zluzują trochę z grindem, bo wydaje się być dość "surowy"... no i oczywiście, żeby technicznie to dopieszczali coraz bardziej, bo bugów trochę jest, no ale jak to w alfie. Na pewno na plus graficzka - no bardzo ładnie to według mnie wygląda jak na darmówkę, z czego oświetlenie no potrafi być naprawdę śliczne. Na plus też ogólny design światotwórczy w tej mieszance fantasy i sci-fi, a i całkiem ładne UI - tu też plus przynajmniej dla mnie, że poza walką i gdy akurat coś nie jest potrzebne, to HUD automatycznie się wyłącza i podbija to immersje. Do czasu aż nie pojawiło się więcej ludzi, to nawet czat mi nie przeszkadzał :)

A ja skończyłem już dodatek do DOOM The Dark Ages, więc sobie odpaliłem dodatkowo DOOMa z 2016. Jest różnica w ilości detali, oświetleniu, etc. ale ta gra dalej wygląda bardzo, bardzo dobrze. :)

Rzadkie zdjęcie przedstawiające niemieckiego oficera po bitwie na łuku kurskim - 1943, residentonowane

Kiedy jesteś informatykiem i pewnym krokiem idziesz do biura naprawić drukarkę pani Krysi (wypięła niechcący kabel).

Assassin's Creed Shadows. Kioto zimową nocą. Ogólnie to wróciłem. Nie wiem na jak długo, bo schizofrenia bardzo daje o sobie znać, ale korzystam z każdej okazji.
Lub ktokolwiek, nie moge sobie skojarzyć.
Apeluję do wszystkich uczestników i widzów tego wątku, nie pozwólmy zniszczyć tej miłości i sprawmy aby przetrwała. Dawajcie jak najwięcej serduszek screenowi o numerze 48 wrzuconego przez Kolegę

Czyli jak najbardziej należy głosować na pracę tego kolegi ;)

Łysy ostatnio widziany w burdello "Czerwona Latarnia" w Germany. Wziął kasę i uciekł się zabawiać.

Powoli będę kończyć swoją przygodę na Karaibach…
Świetna gra ze wspaniałym klimatem i piękną grafiką.

Ja jestem oli-fant, Pustyni pan,
Olbrzymi, stary olifant...
Kto raz mnie ujrzał, taki człek,
Zachowa obraz mój przez wiek.

Łódź czy tam Detroit... prawie to samo.

Źródła Ulo w dolinie Asterkarn okazały się niezbyt lecznicze a do tego zamieszkałe.