Zapraszam do prezentowania swoich zrzutów, które uchwyciliście podczas grania. Zrzut z największą ilością punktów stanie się grafiką tytułową kolejnej części wątku, więc zapraszam do publikowania i głosowania!
POPRZEDNIA CZĘŚĆ -> https://www.gry-online.pl/forum/screeny-z-gier-60/z2ff2d97?N=1
Zwycięzcą #60 części jest
ZASADY KONKURSU
Na każdy zrzut można oddać jeden głos
Głosowanie jawne, wpisujemy pod postem +1 z numerem wpisu
Wygrywa zrzut, który uzbiera jak najwięcej punktów jawnych
Nagroda specjalna zostanie ujawniona po wyłonieniu zwycięzcy, zapraszam do zabawy
Życie takie jest, im bardziej pod górkę, tym większa satysfakcja z osiągnięcia szczytu.
South of the Circle
Niewiedziałem którą brać na randkę, to wybrałem tą z największym dekoltem.
PS kompresja na forum jest okrutna, nawet o połowę pogarsza malutkie zrzuty ze Switcha...
Nie ty jeden grasz w rozdzielczości 640x480.
Kuuuuuuniec.
Piękne, mi jeszcze trochę brakuje. Na razie wygrałem El Nino i nim spróbuję North America Tour, ale jest ciężko.
Na weekend postawiłem na klasyka - Wolfenstein 3D. Kultowy tytuł przypominający o lekcjach informatyki w szkole podstawowej takich "dinozaurów" jak ja ;)
+1
Ej, nie ma takiego odpoczywania na tej zmianie.
+1
+1
Ja też nie rozumiem czemu teściowa nie chce opuścić mojego domu, czemu mam dalej cierpieć?
Przypominam o głosowaniu i braniu udziału w konkursie
Ależ bije na Switchu brak Antyaliasingu. Nie chce mi się wracać w tamte lata szarpanych krawędzi :D
To nie brak wygładzania, to alkohol.
A tak serio to zbyt wymagające miejsce było dla Switcha i tutaj rozmywał oraz szarpał grafikę żeby utrzymać 30 klatek, bo na innych przerywnikach wygląda gładko i ostro.
Chciałbym poinformować że w tym tygodniu kończy się głosowanie i zostanie wyłoniony zwycięzca, dlatego zachęcam do głosowania jak i publikowania nowych zrzutów. Pozostało już bardzo mało czasu, więc do dzieła!
Zapraszam do głosowania, bo Ci co nie będą głosować to przyjdzie do nich taka baba jak ta po prawej ->
Mam całkiem sporo kluczy Steam do oddania. Wszystkie z jakiś przeróżnych bundli. Może jakoś przekażę Tobie te klucze i będą jako nagrody dla zwycięzców? Ja nie mam co z nimi zrobić a tak po prostu rzucać na forum nie chce, bo pewnie jakiś cieć czy inny bot zgarnie hurtem. A tak może ktoś sobie wybierze coś.
Immortals of Aveum - to akurat Origin czy tam inny EA
Trepang2
Fabledom
Griftlands
Tales & Tactics
Naheulbeuk's Dungeon Master
My Little Universe
1000xRESIST
Nova Lands
Diplomacy is Not an Option
Nomad Survival
Dredge
Bomb Rush Cyberfunk
Citizen Sleeper (2 sztuki)
Roadwarden (2 sztuki)
Disco Elysium
Serdecznie zachęcam uczestników wątku do skorzystania z oferty Kolegi.
W związku z tym że zbliża się koniec konkursu, a mamy remis to jestem zobowiązany zorganizować dogrywkę między uczestnikami.
Głosy oddajecie odpowiadając na ten post wpisując pseudonim któregoś z powyższych uczestników dogrywki.
Niech wygra lepszy, a czemu Claude jest poza konkursem to dowiecie się po zakończeniu. Jeśli znów uzyskamy remis, wtedy ja ostatecznie rozstrzygam kto zgarnia nagrodę.
Ja już się w tym wszystkim pogubiłem.
PS. Obaj mają super screeny. Nie jestem w stanie wybrać lepszego.