Saints Row the third czy warto?
Saints Row The Third czy warto? Co sądzicie o tej grze? Proszę o wasze opinie ponieważ mam zamiar kupić ją sobie na święta ;)
Za 10 złotych? Pewnie, że warto!
http://sklep.muve.pl/digital/strzelaniny/saints-row-the-third-pc-pl-digital/6511
Mi bardzo przypadła do gustu, niby sandbox niby takie GTA ale jednak coś innego fabuła ok możliwości też ok jak dla mnie mocna 7 a pokusił bym się o 8 na 10... a jeśli jest za 10 zł jak kolega wyżej napisał to bierz w ciemno. Polecam !
Druga najlepsza GTA-podobna gra generacji (zaraz za Sleeping Dogs, nawet licząc GTAIV i dodatki). Masa zabawy, świetne misje i naprawdę bombowa ekipa bohaterów połączone z fajną muzyką i grafiką oraz naprawdę szalonym gameplayem. Zdecydowanie warto.
Czy warto ? - jak najbardziej
Co sądzę -dużo lepsze od gta ,dużo fannu i możliwości.
Bierz bez zastanowienia ,najlepiej wersję FULL
Bo myślę jeszcze nad Red dead redemption na xbox'a ;)
Warto, jeśli grałeś w poprzednie części - wtedy wsiąkniesz w klimat, będziesz znał bohaterów, wiedział o co chodzi - i powinno być dużo fajniej. :) Polecam, zwłaszcza, że fabularnie ta seria opowiada bardzo dobrą historię, mimo tej "warstwy"!
Jajcarski SR3 podobał mi się znacznie bardziej niż "poważna" podstawka do GTA IV. Dla mnie 8/10. Warto kupić.
Stra Moldas
Akurat jeśli chodzi o fabułe to raczej wystarczy znać tylko dwójke. A jeśli chodzi o bohaterów to przynajmniej jeśli chodzi o Shaundi to nie trzeba grać w 2, bo w 3 zmienili jej wygląd i charakter.
grałem tylko w trójkę i polecam, bardzo fajna gra, śmieszna, wciągająca i dająca fun, zdecydowanie warto