W Media Expert, na ulicy Łopuszańska 22, w Warszawie w dniu 09.10.2021 będzie w puli 400 kart, które będzie można kupić w miarę normalnych cenach. Kto ma blisko, życzę powodzenia w polowaniu.
Dzisiaj pewnie juz zaczna sie ludzie ustawiac. Oby ochrona dala rade. W niedziele pewnie bedzie na yt z memami. Ze mialo byc 400, a bylo z 10. A te 10 to wzieli pracownicy pomiedzy soba.
Znajomy przechodził koło 6 rano ludzie z leżakami, kocami, lodówkami turystycznymi, kolejka jak za komuny :D
Współczuje troche tym ludziom co tam stoją. Dziś była cholernie zimna noc, teraz byłem po bułę to w bluzie było mi zimno.
powinno być jak za komuny, sztuka na głowę i problem scalperów rozwiązany.
Osoba która jest tak zdeterminowana aby przyjść nad ranem z namiotem albo śpiworem czekając kilka godzin w kolejce powinna już taką kartę zdobyć dawno temu nawet przepłacając, więcej większość takich osób to najprawdopodobniej Janusze którzy kupią i powystawiają na allegro drożej te grafiki.
Albo gracze którzy chcą sobie po prostu pograć, sam bym chciał kupić kartę graficzną ale nie ma, lub są w pojbnych cenach.
Na premierę 3060/3060ti pisali, że to i tak drogo :D kto chciał mógł kupić. Sam miałem swojego już 3080 ale jakbym chciał to w ME kupiłbym dodatkowo kilka różnych wersji 3060ti. Najdroższy był Aorus za 2600 zł.