to jest ogolnie takie pierdolenie, ze fifa sie dalej na szybkosci nie opiera, oczywiscie, ze to robi, po prostu teraz ciezej z dryblingiem, dlatego odpusc sobie icardiego, wstaw edera
a w srodku oprocz nainggolana must havem jest ktos z trojki asamoah/hamsik/marchisio
swoja droga to juz kiedys slyszalem na muzo.tv, a dzisiaj smokowski mi przypomnial
https://www.youtube.com/watch?v=G8YRP65Gwd0
ta no, kupilem tego asamoaha wlasnie, moze byc, chociaz akurat srodek pomocy to w mojej taktyce (prymitywne 4-4-2) jedyn pozycja, gdzie szybkosc naprawde nie gra roli - Banega przerobiony na ŚP jest doskonaly, Nainn pewnie bedzie jego kompanem
Icardi faktycznie taki sobie, duzo gram na wrzutki, ale Niang lepszy ;)
Eder kurdupel, musze miec przynajmniej jednego wysokiego w skladzie
dobra, gramy :)
edit: dobra, ide spac, elo
nic by z tego nie bylo, ale... 18 zawodnikow i pilka w polu karnym, a sedzia konczy mecz, just fifa things ;)
Bull, Laca w tej Fifie to taki sam rzeznik jak w 16? Bo nie wiem, czy zainwestowac w niego do mojego skladu Ligue 1, czy doinwestowac ekipe z BPL ;)
I jak oceniasz Matuidiego w tej edycji? Ja poki co gram w pomocy trojka Tolisso-Krychowiak-Verratti i jest nawet przyjemnie, ale Tolisso jednak znacznie poziomem odstaje i jest do wymiany predzej czy pozniej.
A z Fekira w tej edycji jest niezly oprawca. W 16 oprocz Lucasa nie moglem znalezc zadnego dobrego PS z ligi francuskiej ktorym graloby mi sie choc w polowie tak dobrze jak nim, a teraz Lucas u mnie lawe grzeje i naprawde rzadko z niej wstaje.
no lacazette przejebany jest, nawet w jumping/heading ma chore staty
na lawce mam ntepa, w podstawowym martiala, a i tak ten fekir ich zjada na sniadanie mimo tego, ze jakos specjalnie szybki nie jest :F
Faktycznie demon szybkosci z niego zaden, ale strasznie swobodnie sie nim operuje na boisku, ma swietny drybling i niesamowita lewa noge.
Ntepa tez mam, u mnie gra w podstawowym, Jese zmiennik ale wpuszczam go tylko na same koncowki zeby troche wiatru narobil przy zmeczonych obroncach. Zbyt chuderlawy jest jak na ten silnik gry zeby grac od poczatku.
Loon - na napastnika w Serie A, polecam Immobile Inform. Bestia straszna, to co wyczyniał w tym składzie to miód i orzeszki. Z kolei zamiast Abate wrzuciłbym Florenziego. Też grało mi się nim świetnie, nadawał się do wszystkiego.
Ja natomiast nie polecam Salaha, niby 81 i w ogóle, ale Biabiany go dupą wciąga. Zobaczymy, może Cuadrado jeszcze da radę, ale to droga imprezka.
jakie to smutne, ze mecz Interu z Sampdorią wygląda jak mecz Sampdorii z Interem
Loon, gazetta cos wspomina o krychowiaku,
jak to wyglada z grajkami interu na jego pozycji?
ja jestem polakiem, obowiazki mam polskie, nie bede zyczyl rodakowi tak mizernego konca kariery
na jego pozycji jest gary medel, kondogbia i felipe melo, ale tylko ten pierwszy sie do czegos nadaje
ale nie sadze zeby krycha poszedl do interu, to za dobry pilkarz na klub z 11. miejsca serie a
hehe, ale wloska prasa od rana podaje, ze moze nie lorą blą, tylko leonardo po raz drugi
zaczyna to troche przypominac droge krzyzowa "Stacja 74 - Leonardo trenerem Interu po raz drugi"
jedyne pocieszenie, choc naiwne, ze moze dlatego patrza na takich trzecioplanowych trenerow ostatnio, bo sie dogadali z simeone
Ze wstydem przyznaję, że za cholerę nie wiem o co w tym całym "Westworld" chodzi.
Nie bój żaby i tak pewnie okaże się że wszyscy to hosty, a tak naprawdę to tylko sen jakiegoś programisty, ale to dopiero w jakimś 6 albo 7 sezonie.
Koncepcje ma bardzo ciekawą, ale to co z nią robią póki co nie porywa i bardzo zawodzi. Zdawałoby się że zrobią z tego drugiego Blade Runnera albo chociaż Dzień Świstaka, a czuje się jakbym oglądał Grę o Tron na dzikim zachodzie z jedną małą zmianą, związaną z tym że przy okazji nie robią wielkiej kupy na książkę którą bardzo lubię.
Dialogi i sceny rozpusty są "współczesne HBO" as fuck, aż ciężko wierzyć że ta sama sieć odpowiadała za Six Feet Under i The Wire. Ktoś musiał policzyć że subtelność w telewizji się nie sprzedaje.
ku*wa 4 winy w drafcie a najlepsi w paczkach torres i mertesacker, oddajcie mi moj zmarnowany czas szuje
JUST IN: according to Gazzetta, Frank De Boer will be fired by Inter tomorrow very early morning on a conference call with Chinese owners
Eder kot w ataku w FUT, za to Bacca taki sobie, 4 mecze, 0 goli...
Co do trenera Interu to ja niestety tak to widzę: http://intermediolan.com/news/19990/trener-techniczny
Pamiętajmy jednak, oczekując pokornie i cierpliwie, że Inter łamał już nie takie kariery. Scenariusz, w którym Simeone będzie trenował Nerazzurich nawet krócej, niż drużyna na niego czekała, jest niestety brutalnie prawdopodobny.
https://www.youtube.com/watch?v=UbQgXeY_zi4
Ze wstydem przyznaję, że za cholerę nie wiem o co w tym całym "Westworld" chodzi.
Juz myslalem, ze tylko ja tak mam
Nie widze poki co sensu w tym serialu
no i de boer polecial, dajcie spokoj z tym interem, rozsprzedac to (za 200 mln) i tyle :D
Cos mi sie zdaje, ze Simeone widzac taka karuzele jednak nie sprawi Loonowi frajdy i nie dolaczy do Interu.
A czy ja chcę Simeone... No może, od biedy, lepszy on niż Blanc
Adrem, 200 mln to było zanim Inter wydał kolejne 100 na transfery, może Fifka?
swoja droga nie wiem czym sie ekscytujecie, w Interze to tak wyglada odkad pamietam ;)
staram sie grac w fifke kiedy moge a i tak mam ~milion meczow rozegranych mniej niz bullzeye, wtf
no, moze jednak meczow samych mniej tylko sezonow, za duzo czasu marnuje na te kwalifikacje ktorych i tak nie moge przejsc :(
co sedzia sie nie kryje nawet ze go barcelonka kupila
mi to by bylo normalnie wstyd takiej druzynie kibicowac
Niech oni już wprowadzą możliwość wideo weryfikacji przy spalonych.
Arsenal ładnie daje na razie.
Arsenal to ty szanuj.
Kwalifikacje do FUTChampions to zuooo.
dobra kontakt jest, jeszcze sie tak nie podniecajta :P
ale zaczeli zabojczo, przyznam.
piękna konterka =]
@loon daj adremowi wygrac w fifke, bo potem wylewa frustracje na foro
Za to, że są miłosierni i dają fory przeciwnikowi.
ale co racja to racja, od czasu jak spuscilem adremowi srogie manto, zachowuje sie na forum jak cristiano ronaldo, ktoremu od 70 minut nikt nie podał piłki
Paudyn -->
Nieważne, potwierdź i miejmy to z głowy.
------------------------------
niech zgadnę, z główki?
Oczywiście.
Te, Wernyhora, Ty lepiej zweryfikuj swoje proroctwa odnośnie Krychowiaka.
Roberto nie wie co sie na boisku dzieje.
DAVIS
odwalcie się ode mnie,
I czekajcie do wiosny, gdy będą
Decydujące mecze PSG w LM
Wtedy pogadamy
I jak przyjdą decydujące mecze w tejże to jestem pewien że Krychowiak będzie podstawowym zawodnikiem na DMC.
nie ma co winić davisa, Krychowiak w formie z Euro 2016 bylby podstawowym graczem PSG, ale niestety cos sie zepsulo
wiadomo, ze na potrzeby dyskusji w watku, gdzie kazdy licytuje sie na rozmiar swojego e-penisa, pomijamy ten argument, ale patrzac czysto pilkarsko to racja jest po stronie davisa (wyjatkowo)
Tak, już widzę jak Polak rezygnuje z takiej tygodniówki...
widzę, że jeszcze ze dwie kolejki i trzeba brać Ramseya do FPL
Generalnie, to ja sobie dworuję, bo choć losy Krychowiaka mało mnie obchodzą, wiem, że davis szybko się bulwersuje gdy dyskusja schodzi na rezerwowego PSG.
patrzac czysto pilkarsko to racja jest po stronie davisa
Za grzaniem ławki stoją argumenty czysto piłkarskie. To tak przy okazji, bo e-penis i tak dalej.
Dobra, nudy w tym Eindhoven. Przełączam na City.
z dedykacją dla mako, bo chłopak zakochany ---------> https://www.youtube.com/watch?v=AnHnzbprzz0
uwielbiam goscia, tego eduardo salvio
kosztowal minimalna krajowa, co mecz to gol :P
Ale się dzieje w tej kolejce LM, na multi lidze nie nadazaja z przelaczeniami pomiędzy stadionami.
Krychowiak na środku obrony, ciekawe.
Mam kaca moralnego ciesząc się z prowadzenia City.
Krychowiak na środku obrony, ciekawe.
A później się dziwią, że mu nie idzie.
Niech się cieszy, że łapie minuty, gdyby nie kontuzja Silvy i gdyby Emery zabrał jakiegoś środkowego obrońcę, wciąż siedziałby na ławce.
ozil co zrobil to nie mam pytan.
i do tego psg remis.
a jednak nie ;c
Ozil co majster.
Bullz - EA ma wywalone w LM. Dla nich liczy się tylko liga i międzynarodowe. Mimo tego meczu, Gundogan i tak był przewidywany jako Inform. :P
gdyby Emery zabrał jakiegoś środkowego obrońcę, wciąż siedziałby na ławce.
czyli kogo niby? przeciez u nich jest tylko jeden stoper jeszcze, kimpembe :D
dlatego nie ogarnialem tego co oni wyprawiaja w letnie mercato po sprzedazy luiza
no to teraz wygrac z psg i ostatnia kolejka juz nie bedzie miala zadnego znaczenia.
Nigdy nie zrozumiem skoro barca jest taka super duper, dlaczego zawsze ma takich kasztanow pomiędzy słupkami.
Szanse są spore, bo defensywa Realu to dzieci we mgle. Nie będę zdziwiony jeśli Legia coś wciśnie. Boki nie istnieją, wystarczy grać jak Loon w fifkę.
nie przypominam sobie zebysmy grali ze soba... z Bullzem gralem (1:1 i 3:3) i nie przypominam sobie zeby narzekal, a Ty sobie budujesz mitologie w oparciu o loser talk adrema
gracz -> [251]
Ja też nie narzekam i niczego nie buduję, mało mnie obchodzi jak i z kim grasz. Nie przypominam też sobie żebyś protestował gdy adrem opisywał Twoją taktykę.
Brat mi podesłał skrót MU - Burnley więc obejrzałem. Tyle okazji co oni tam zmarnowali to głowa mała. Sam Ibra stworzył połowę i nawet próbował rękę połamać bramkarzowi. Dodając do tego brak karnego i niesłuszne czerwo, otrzymujemy piękny wynik ;)
Jest to oficjalnie najsmutniejszy mecz jaki w życiu widziałem. A Real jeszcze nie zaczął dobrze strzelać...
Zaloz ktos po meczu nowa czesc, bo ta nawet mnie juz brzydzi
edit: Wiecie jak kocham Ronaldo, ale jakby go ubrali dziś w koszulkę Legii to nikt by się nie zorientował
edit2: no wlanie z takich zagran jak przy drugim golu braly sie moje zludzenia o talencie kovacicia
BVB nie dalo sobie nic strzelic, a Real dal.
Cos slaby ten Real :PP
Rzeczywiście niezła ta ich obrona. XD
edit: Wiecie jak kocham Ronaldo, ale jakby go ubrali dziś w koszulkę Legii to nikt by się nie zorientował
Oglądałem ostatnio z kumplem ostatni mecz Jordana, Bulls - Utah. Przypomniał mi się Space Jam. Jak oglądam dzisiaj Portugalczyka to odnoszę wrażenie, że jakiś mały chujek mu talent zaiwanił.
A Real jednogłośnie największym pośmiewiskiem Europy.
Edit: na co warto przełączyć? Drugie 45 minut mi szkoda na tę kopaninę i grę w dziada. Koobon oglądałeś jednym okiem koguty? Dzieje się tam coś?
Jak to dobrze, że jest ta Liga Mistrzów, bo w końcu bez narażania się na wyśmianie można napisać, że CR7 jest beznadziejny.
--------------------------------------------------
Koobon oglądałeś jednym okiem koguty?
Nie, nie oglądam. Staram się nie kumulować stresu.
troche juz za dlugo trwa ta napierdalanka miedzy messim i ronaldo, pasowaloby zeby ustapili miejsca donnarummie
Macco -->
Rio podsumowuje pierwszą połowę Spurs:
"They look like a bunch of strangers. There's no cohesion going forward and they're making elementary mistakes."
Szukaj innego spotkania.
Podejrzewam, że w BVB-Sporting jest ciekawie.
No pewnie na tym się skończy.
A Ronaldo to pewnie tak jak Krycha, celuje z formą w drugą połowę sezonu ;)
Ale beka z Realu
Serio dwa gole z Legia stracić? SERIO???
A tak swoją drogą zastanawiam się kiedy Zidane wystawi skład z bramkarzem, dwoma obrońcami i ośmioma napastnikami.
moja corka ostatnio bawi sie starym laptopem, odpalilem go i znalazlem przekreslona fote emersona, ktora tu wklejalem po kazdym przegranym meczu milanu
tak jakos skojarzylo mi sie z wpuszczanym wlasnie kuchaczykiem
zakaz stadionowy na sporting, a niby co? :D
COOOO XDDDDDDD
Wynik jest w tej chwili sprawą drugorzędną, bo i tak od tej chwili Real Radomiem Europy. Oficjalnie.
Legia wniosła właśnie podanie do UEFY żeby wszystkie mecze rozgrywać bez publiczności.
No i mi się wciął z nową jeszcze.