Witam, jestem nowym użytkownikiem GOL'a i chciałbym pisać recenzję ale gdy mam już ową recenzję napisaną nie wiem co dalej z nią zrobić ? Umieścić ją na forum czy jest do tego specjalny dział GOL'a ?
Garret Rendellson -> Jesteś bezczelny.
Ostry -> Na forum możesz umieścić, ot tak na golu czyt. w dziale recenzji czy na gameplayu, nie.
Opublikuj ją na forum, otrzymasz dużo komentarzy i ocen. Większość z nich będzie pochodzić od specjalistów i ekspertów.
Na wstępie nie zrażaj się tym, gdyż są na forum osoby, które potrafią udzielić dobrych i konkretnych rad dotyczących pisania.
Większość z nich będzie pochodzić od specjalistów i ekspertów.
:D
mowisz o ekspertach od prawa, lotnictwa, fizyki kwantowej, religioznawstwa, polityki itd? :)
głównie religioznawstwa i polityki :)
mowisz o ekspertach od prawa, lotnictwa, fizyki kwantowej, religioznawstwa, polityki itd? :)
Ba, jak by dobrze poszukać to znalazł by się ekspert od położnictwa, ginekolog, patolog, sędzia, dentysta, filozof, oraz ekspert od finansów państwa.
Wystarczy zarzucić odpowiedni temat, a nie jeden taki delikwent się ujawni :)
Ba! uderz w stół a inteligencja się odezwie ; D
Co do autora, ja od czasu do czasu wrzucam na forum recki i jest kilka osób, które pomogą. Także polecam !!
A ja zostałem bardzo hojnie obdarzony przez naturę. Nie wiem czy to wnosi coś do tematu, ale napisać warto ;).
A tam na serio. Wrzuć tu recenzję, chętnie się poś... znaczy przeczytam ;P.
Wrzuc na forum. Jesli dobrze piszesz, to moze ktos "z gory" to zauwazy i da Ci znac. Moze.