Siemka chciałem zapytać czy gra Dirty Bomb pujdzie (jakimś cudem) na komputerze z 2RAM a w wymaganiach gry jest 3RAM. Bo bardzo chciałem zagrać z kolegą ale on ma za mało RAM. I niewiem czy on ma pobierać i próbować bo jak mu nie pujdzie to nie warto. Proszę pomużcie.
Przecież ten twój kolega już dawno by ściągnął tę grę i by sprawdził...
No ale on właśnie nie chce pobierać( bo mu sie nie chce) i dlatego się tu pytam żeby mu pokazać i jak sie da to pobierze. I się jeszcze chciałem zapytać czy da się hakoś zmienić nick w tej grze vo ka zrobiłem konto przez steam i mam nazwe taką jak e-mail?
Nikt nie zakazuje koledze sciagac, jak zmieni zdanie i sciagnie mozesz napisac.
Ja wiem że on nie zmieni zdania jak nie zobaczy że będzie mógł w to grać. Jak ktoś wie niech napisze
Wystarczy kliknąć F2P... Jak mu się nie chce sprawić, to grać w to tym bardziej nie będzie się chciało...
Ja mam 8GB RAMU i mi nie startuje...
Ja wiem że on nie zmieni zdania jak nie zobaczy że będzie mógł w to grać. Jak ktoś wie niech napisze
Pojdzie na 100%, ale jakby jednak nie poszlo, to daj znac.
Bo przeważnie wymagania minimalne są podane na zapas żeby pozwolić na w miarę komfortowe działanie. O ile jest szansa, że gra się uruchomi to pytanie czy mniejsza ilość pamięci nie będzie powodować niespodzianek.