Wszystko wskazuje na to, że kibole cenią sobie monitory CRT oraz wersalki i meblościanki.
http://www.vice.com/pl/read/rycerze-zdjecia-z-mieszkan-fanatycznych-kibicow?utm_source=vicefbpol
Plebs jak każdy inny.
Ja bym wolał zdjęcia z ich rodzicami, jak Sebix-patriota-chuligan paraduje w barwach klubowych.
To że w mieszkaniu bieda i bezguście- nie ich wina. A może? Niektórzy ogólnie wyrośnięci, na tyle by decydować o swoim otoczeniu i do czegoś w życiu dojść, w sensie wniosków i refleksji mając pewne cele.
Jak to mówią, jedno zdjęcie powie Ci więcej niż tysiąc słów.
Żelazny elektorat PiS, prawdziwi Polacy, patrioci, choć nie są w stanie wyliczyć więcej niż 4 kontynentów.
Zal mi tych ludzi troche gdy widze, ze niektorych zacisze bliskie jest metrazem mojej lazience goscinnej.
Z czasem dupa sie przyzwyczaja i chyba juz nie moglbym mieszkac w takich klitkach.
Z rodzicami mieszkaja, wiec jak byli mali to taki pokoj im starczal. Teraz przypakowali to sie nie mieszcza.
Po wielkości mebli z pierwszego zdjęcia można łatwo wywnioskować, że gość ma przynajmniej 3 metry wzrostu.
Może i czepianie się ubóstwa jest nie na miejscu, ale to są do cholery dorosłe, wielkie chłopy, które już powinny co nieco zapracować i potrafić odłożyć tych kilka stówek na reorganizację miejsca gdzie spędza się dużo czasu i poniekąd jest naszą wizytówką, a może im właśnie o to chodzi? Niech widzą, że jestem dzieckiem ulicy, hajs wydam na alko i zioło mordeczko.
spoiler start
Miło zobaczyć monitor który miałem na początku tego millenium :)
spoiler stop
sam w pc mam jeszcze starego crt neca i kompletnie nie potrzebuje lcd w hd do kompa, ludzie to jest tylko monitor
a co reszty wystroju to się zgadzam
Hmm, w okolicach 2001-2 miałem taki monitor jak wandal w niebieskiej najce, a tu widzę w 2016 niektórzy nawet jeszcze siedzą na crt 15", mimo, że technika jednak poszła do przodu i dorwać dobrego lcd ze sporo większą przekątną ekranu, to nie problem.
Ale z drugiej strony po co im, skoro fejsa i stronkę Zawiszy można przeglądać i na czymś takim? :)
Nie krytykować ludzie, bo co jakiś czas założy taki konto na GOLu i zapyta co 'pujdzie' na jego sprzęt. Zobaczy wątek i zbierze ziomków na wpier*** :D
Na 12 tylko jeden ma pokój w barwach klubowych...
Szalikowców i rycerzy łączy m.in. wierność, waleczność, odwaga, bycie zagrożeniem dla otoczenia, narcystyczna tendencja do wysłuchiwania opowieści o swoich dokonaniach, szaleńcza miłość (rycerzy do kobiet i szalikowców do klubu). Ustawki ukazuje się jako zmagania na kształt turniejów rycerskich. Moje działanie to dokument o dzisiejszych rycerzach, którzy zamiast zbroi noszą dres.
Ona sobie jaja robi... prawda? To nie może być na poważnie...
Jedenastu pozostalym matka nie pozwolila przemalowac.
Żelazny elektorat PiS, prawdziwi Polacy, patrioci, choć nie są w stanie wyliczyć więcej niż 4 kontynentów.
To nie jest elektorat PiS-u, tylko zwolennicy Obozu Narodowo-Radykalnego i Ruchu Narodowego.
W sumie to ja mam bekę zarówno z nacjonalistycznych kiboli, moherowych beretów PiS-u i lemingozy od Petru czy Tuska. Wszyscy warci tyle samo. :)
Tez mam takiego flatrona crt 17 jak jeden kolega tutaj :) od 2002 ciagle razem. Zawsze wiedzialem ze mam cos z kibola.
Szacunek za odwagę i opublikowanie takiego czegoś.