Witam,
Dziś został wysłany mi przelew z ING banku. Potwierdzenie dostałem o 14:26. Wg strony
http://www.money.pl/banki/elixir/
Ostatnia sesja wychodząca jest o 14:30
Mój bank to BZ WBK i sesje przychodzące mam o 15 i 17.
Czy ten przelew dojdzie dziś?
jest szansa, ze o 17
wczoraj wysylalem przelew z banku, mialem sesje wychodzaca o 13:30, na drugim koncie bylo o 17:30 (wtedy byla ostatnia sesja przychodzaca)
Dzięki za odp. Może ktoś jeszcze wypowie się kto ma konto w tym banku.
up, może ktoś pomoże bo to bardzo ważne muszę zapłacić dziś bardzo ważny rachunek. Mogę wysłać potwierdzenie w .pdf jeżeli jakaś dobra duszyczka zechciała by pomóc i pożyczyć mi na spory procent. Jestem uczciwym użytkownikiem, siędzę na forum od lat.
W potwierdzeniu widnieją moje dane, za pożyczkę 400 zł oddaję 600 zł na czysto w poniedziałek jak tylko dojdzie przelew. Bardzo mi zależy.
przeciez ci kocyk odpowiedzial.
nic wiecej tu sie nie da wymyslec.
teraz ty nam powiedz czy doszedl czy nie.
co to za lichwiarski kredyt gdzie za 400zl, musisz placic 600zl?:)
[7] Źle zrozumiałeś. Jak mu pożyczysz 400zł teraz to on Ci później 600 odda.
Nie doszedł niestety i dojdzie dopiero w poniedziałek :(
Jestem w stanie dać te 600 zł za 400 zł bo spraw jest życia i śmierci, naprawdę niech ktoś się zlituje.
Jeżeli jakiś dobry człowiek się zdecyduje to proszę o kontakt tel. Wysyłka tylko przez www.halcash.pl (kasa do wyboru w bankomacie bez karty, bo ja nie mam karty a bank do 16 był :(
tel.698074430
nie masz rodziny? przyjaciół?
frajerów na forum szuka ... niech ktoś usunie ten wątek
Zawsze zwykłem wysyłać znaczne kwoty pieniężne nieznajomym. Odpisuję też często nigeryjskim prawnikom, którzy proponują mi lewe interesy na miliony dolarów. Trzeba szukać szczęścia.
aaaaa.
juz rozumiem.
czyli on chce nas wyruchac? tak w bialy dzien? bez historii o spadku nigeryjskim gdy tylko sie wplaci niska oplate za prawnika?
nie dziekuje
Eee kolesiowi można zaufać, sam mu już kiedyś pomagałem w taki sposób i wszystko było ok. Potrzebujesz jeszcze pomocy?
xyz666 --> Dziękuje bardzo za zaufanie. Naszczescie udało mi się to zalatwic w inny sposob.
Przykre jest to ze wiekszosc Golowiczow dala takie odpowiedzi.
A pieniążki dojdą do mnie pewnie w poniedzialek około 13, ale dziękuję xyz666 za ofiarowaną poomoc :)