Pytanie o bilety na Opener.
Witam,
krótkie pytanie z mojej strony:
czy do Wielkanocy będzie jeszcze możliwość kupna biletów na Openera z pierwszej ręki czy jednak trzeba się spieszyć i już kupować?
w zeszłym roku czterodniówki z polem skończyły się na dwa tygodnie przed festiwalem.
w tym roku z kolei, bilety może skończą się przed Wielkanocą, może się nie skończą, a może skończą się 22 maja o godzinie 22:22.
kobe47 --> czy kiedykolwiek była taka sytuacja żeby wszystkie biletu poszły np. już 4 miesiące przed festiwalem? I jak to jest z jednodniowymi - jak się domyślam pewnie lecę szybciej niż te cało-festiwalowe?
a) wątpię.
b) wręcz przeciwnie, ludzie kupowali jednodniowe nawet na miejscu. jeśli jednak zależy ci na Coldplay, spiąłbym dupę. pierwsze w kolejności spadają bilety czterodniowe z polem, co logicznie wynika z ograniczonej ilości miejsc na namioty.
edit: news z 30 czerwca 2010 - http://opener.pl/pl/news/news_30062010_1_pl
kobe47 --> moze nie tyle Coldplay co The National, ale to w końcu ten sam dzień. :)
Jednak poczekam jeszcze trochę na ogłoszenia chociaż większości artystów (wiadomo do kiedy lista będzie poszerzana?) i wtedy pomyślę.
A z tego newsa wyniki, że ilość osób, które mogą kupić bilet na pojedynczy dzień czy koncert jest nieograniczona? Tylko ilość miejsc na tym polu namiotowym ma jakiś limit?
Jak ja byłem na Openerze dwa lata temu to trzeciego dnia jeszcze można było jednorazówki kupować. Wiesz, zależy od dnia. Ale 4 miesiące przed? Na pewno nie.
Tylko ilość miejsc na tym polu namiotowym ma jakiś limit?
tak pole ma limit :) jak to dobrze mieszkac obok stolicy openera :D
[5] a ilość pozostałych biletów jest ograniczona. jest górny limit ludzi, którzy mogą wejść w danym dniu na teren festiwalu, BHP i te sprawy, nie powiem ile bo nie pamiętam.
na początku czerwca wszystko powinno być ogłoszone.
Czyli rozumiem, że do tej Wielkanocy nie ma się raczej co śpieszyć?
Ten termin jest dla mnie ważny, bo mniej więcej wtedy będę wiedział czy w ogóle jest szansa czy pojadę, więc warto byłoby wiedzieć co i jak.
Hej ja chętnie odsprzedam dwa karnety 4dniowe :) z polem namiotowym
Zainteresowanych proszę o kontakt gg 3995713
Pozdrawiam !
Jutro jak znajdę trochę czasu to będę mój bilet (cały festiwal + pole namiotowe) wystawiał na Allegro, jakby ktoś był zainteresowany to niech pisze na smietnick [at] interia.pl
UWAGA! Obniżam cenę dwóch karnetów.
Moje ogłoszenie również będzie na allegro więc wstawię link.
gg: 3995713