Przyjmę konto 30lvl eu west league of legends.
Tak jak w temacie.
Blackhawk, ale bez trollu proszę, nie masz to nie pisz k?
Ludzie są w stanie mieć po 5 smerfów na 30-ym lvlu a ty jednego konta wbić nie potrafisz?
Teemoray, nie chodzi o to, że nie potrafię ale spróbuj sam to zrobić :). Zajmuje to sporo czasu i jest jakby nie patrzeć nudne.
No to niech mama ci wbije jak przyzwyczajony jesteś że masz wszystko na gotowe - albo płać dziecko płać.
Zajmuje to sporo czasu i jest jakby nie patrzeć nudne.
Więc nie widzę sensu, by oddawać Ci konto z 30 lvl. Co za to będę miał? Stracony czas i wspomnienia o nudnym wbijaniu tego poziomu? Poza tym, dostaniesz takie konto i kompletnie nie będziesz wiedział jak grać, chyba nie o to chodzi w tej grze.
Thermometrr mam 30lvl na nordicu
Ale po prostu wszyscy moi koledzy grają na west i nie chcą się przenosić. Wiesz jak szybko nudzi się gra samemu? 0 funu.
...ale dlaczego 30LVL a nie np. 254?
Skoro wbijanie lvl'a jest nudne (a polega to po prostu na graniu) to czego ty szukasz w tej grze dzieciaku?
Freaky - Możesz grać na weście ze znajomymi niezależnie od lvlu konta. Po prostu grajcie normale aż wbijesz 30'y.
Do zamknięcia, mam już konto. Nara flamerzy...
Ja kto kurwa do zamknięcia, myślisz ze ktoś cie zamknie, sam zamykasz temat na górze masz magiczny przycisk, zamknij temat, a działa on tak, że zamyka temat.