Przerobienie zdjęcia :)
Witam. Proszę o przerobienie zdjęć ewentualnie podanie strony gdzie mógłbym o to poprosić (gdzie nie musiałbym płacić za rejestracje) Kilka informacji o celu: Patryk 17lat. myśli, że jest raperem, jakby tego było mało - czarnoskórym :D Zdjęcia powinny nawiązywać właśnie do tego ale proszę przerabiać bez ograniczeń :)
ps: Jest to 2 wątek o tej tematyce który założyłem, mam nadzieje, że nikt nie ma nic przeciwko :)?
owszem przerabiać można ALE JEŚLI SĄ TO TWOJE ZDJĘCIA, takie wrzucane to tylko szczyt chamstwa
Szczyt chamstwa? ojej... Wrzucając swoje zdjęcia do internetu (są to zdjęcia z facebooka) każdy powinien liczyć się z tym, że mogą być one przetwarzane przerabiane przez różne osoby, nie mówiąc już o znajomych. Poza tym co chamskiego może być w przerobieniu zdjęcia w sposób, z którego główny bohater będzie się śmiać ;)? Celem tej "akcji" nie jest upokorzenie ale rozśmieszenie więc proszę nie filozofować coby było gdyby i nie utrudniać sprawy...
to, że są wrzucone do internetu nie upoważnia cię do ich przerabiania/namawiania innych do przeróbek
10. Nie chcę nic mówić alee... Poprzednim razem miałeś do tego inne nastawienie :)
edit:
12 - tak, tak... wiem...
15 - wiec nikt nawet nie dopuszcza mysli, ze chcemy sie po prostu posmiac ;)?
16 - ależ oczywiście, ja też nigdy nie czytam treści tematów w których pisze. Bo po co...
Z resztą, piszcie co chcecie... nie chcę robić spamu więc ze zrozumienem przyjme wszelką krytykę.
Czuje wielki bol dupy u autora. Weź się zajmij swoim zyciem. Zmien je w jakis sposob zebys nie czuł sie gorszy.
Dziekuje dobranoc.
fejkbuk to najgorszy syf jaki ludzkość wymyśliła
bo ostatnim razem myślałem, że wrzuciłeś swoje zdjęcie nie czyjeś (błędem, że nie doczytałem, że to zdjęcie kolegi) ale poszło, bije się w pierś, myliłem się