Przerobienie zdjęcia :)
Witam. Proszę o przerobienie zdjęć ewentualnie podanie strony gdzie mógłbym o to poprosić (gdzie nie musiałbym płacić za rejestracje) Kilka informacji o celu: Patryk 17lat. myśli, że jest raperem, jakby tego było mało - czarnoskórym :D Zdjęcia powinny nawiązywać właśnie do tego ale proszę przerabiać bez ograniczeń :)
ps: Jest to 2 wątek o tej tematyce który założyłem, mam nadzieje, że nikt nie ma nic przeciwko :)?
owszem przerabiać można ALE JEŚLI SĄ TO TWOJE ZDJĘCIA, takie wrzucane to tylko szczyt chamstwa
Szczyt chamstwa? ojej... Wrzucając swoje zdjęcia do internetu (są to zdjęcia z facebooka) każdy powinien liczyć się z tym, że mogą być one przetwarzane przerabiane przez różne osoby, nie mówiąc już o znajomych. Poza tym co chamskiego może być w przerobieniu zdjęcia w sposób, z którego główny bohater będzie się śmiać ;)? Celem tej "akcji" nie jest upokorzenie ale rozśmieszenie więc proszę nie filozofować coby było gdyby i nie utrudniać sprawy...
to, że są wrzucone do internetu nie upoważnia cię do ich przerabiania/namawiania innych do przeróbek
10. Nie chcę nic mówić alee... Poprzednim razem miałeś do tego inne nastawienie :)
edit:
12 - tak, tak... wiem...
15 - wiec nikt nawet nie dopuszcza mysli, ze chcemy sie po prostu posmiac ;)?
16 - ależ oczywiście, ja też nigdy nie czytam treści tematów w których pisze. Bo po co...
Z resztą, piszcie co chcecie... nie chcę robić spamu więc ze zrozumienem przyjme wszelką krytykę.
Czuje wielki bol dupy u autora. Weź się zajmij swoim zyciem. Zmien je w jakis sposob zebys nie czuł sie gorszy.
Dziekuje dobranoc.
fejkbuk to najgorszy syf jaki ludzkość wymyśliła
Zgnębił cię w szkole i teraz chcesz się zrewanżować ?
bo ostatnim razem myślałem, że wrzuciłeś swoje zdjęcie nie czyjeś (błędem, że nie doczytałem, że to zdjęcie kolegi) ale poszło, bije się w pierś, myliłem się