Przelanie dolarow do polski.
Chce przelac z amerykanskiego konta 60$ (ktore zalozylem sobie bedac w ameryce) na emax Plus USD w mBanku.
Jednak z tego konta amerykanskiego zeby przelac pieniadze trzeba podac numer karty a nie konta. A na emaxie w mBanku nie mam zadnej karty. Ktos wie jak to zrobic?

Ok znalazlem mozliwosc transferu do banku, jednak nie wiem jak to wypelnic i czy mozna do polski przelac ta kase? Ktos ma jakies doswiadczenia?
Ten formularz umozliwia przeslanie pieniedzy na konto w USA. Przelewy miedzynarodowe to dosc kosztowna sprawa. Najprostsza i chyba najtansza metoda to PayPal. Mozna tez sprobowac Moneybookers. Ale moze ktos bardziej obeznany da lepsza rade.
zrób se topup paypala jak pisze nagytow czy jakiejs gierki - prowizja za przelew i po drodze banków pośredniczących zeżre te 60usd :)
a z tego paypala moge pozniej przelac ta kase na konto walutowe w mbanku? Czy tylko robic zakupy?
Aby wypłata mogła dojść do skutku, Twój rachunek bankowy musi być prowadzony w walucie lokalnej Twojego kraju.
Chce zeby to sie odbylo bez przewalutowania, czyli dolary na rachunek oszczednosciowy USD.
to jest 60usd a nie 600.000.
stracisz po przewalutowaniu pp 7zł xD
Co ty chcesz z tymi 60dolarami zrobic? w Polsce wille wybudować?
obróc podwójnie przez jakiś walutomat online jak chcesz koniecznie dolary
Niedluga wpadnie mi wieksza suma USD i proboje znalec sposob jak najlepiej transferowac dolary na polskie konto i vice versa. Czyli bez tracenia kasy na przewalutowaniach.
Czyli w skrocie chce przelewac dolary miedzy bankiem w USA a w Polsce, swobodnie i bez zadnych oplat? Ktos ma pomysl?
Czyli w skrocie chce przelewac dolary miedzy bankiem w USA a w Polsce, swobodnie i bez zadnych oplat? Ktos ma pomysl?
coś takiego nie istnieje.