Projekt informatyczny
Witam. Na jutro mam wymyślec jakiś projekt informatyczny, który chciałbym wykonywac... Nie mogę nic ciekawego znaleśc jak i wymyślec. Będę go realizował z nauczycielem. 1 kl gimnazjum. Dzięki wielkie.
EDYTA: Dostaję stypendium i muszę jakiś projekt wymyślic, a [2] i [3] chyba trochę za mało...
Zrób jakąś prezentację w PowerPoint
[4] Dobre... A jakby takie coś zrobic? Moje gg: 12675168
Oczywiście prosiłbym jeszcze o dalsze propozycje ;]
[7] Już mam to stypendium a teraz muszę projekt wykonac. Stypendium naprawdę duże więc muszę coś fajnego walnąc.
A to? http://www.sprawozdania.info/projekty/apl_internetowe.pdf
Jeśli stypendium jest naprawdę duże, to musisz zrobić coś naprawdę zaj***stego - proponuję program układający plan zajęć na podstawie zadanych kryteriów ;)
A przegladarka plików jpg, bmp? Dało by coś takiego w internecie znaleśc?
up
Ale prosiłbym przy propozycji link do projektu lub ewentualnie kontakt.
[6] A może aplikację podpowiadającą, jak najlepiej upchać tornister podręcznikami na podstawie ich wagi i wartości edukacyjnej?
Dobra. Zajmuję się tworzeniem stron internetowych. Prosiłbym o porady jakieś w jakim darmowym programie programowac itp. Program Logo podobno jakiś dla początkujących. Proszę o porady.
Python
Oczywiście zrozumiałem, że "w jakim programie" oznacza "jaki język programowania", bo na pewno to miałeś na myśli ;P
Pytanie, co rozumiesz pod pojęciem "strona internetowa".
Jeśli tylko statyczne strony w HTML, to to po pierwsze nie jest programowanie, a po drugie wystarczy windowsowy Notatnik.
Jeśli jakąś aplikację w PHP np., to potrzebujesz Apache'a z PHP i przyda ci się także jakieś IDE, np. NetBeans w wersji dla PHP.