problem z mafią
Kupiłem dziś mafię w PKK. Gdy robię misję wyskakuje mi błąd Game.exe. CO zrobić ?
Błąd podczas instalacji? Podczas uruchomienia gry? Jaki system operacyjny? Za mało informacji podałeś. Daj screena z tym błędem.
O stary, jeśli masz problem z mafią to ci współczuje. Najlepszym rozwiązaniem będzie ucieczka z kraju i zmiana nazwiska.
Napisałem że podczas misji, tej w której wozi się ludzi taksówką. komp : 2,2 Ghz 512 mbRAM Karta Geforce 6200 128 mb.
Wybacz, moje niedoczytanie. Zaktualizowałeś grę? Jeśli nie ściągnij patch: http://pobierz.pl/gry/dodatki/patche/mafia-the-city-of-lost-heaven/mafia-patch-1-2-pl
Jeśli problem nadal występuje przeinstaluj grę na nowo. Możliwe że coś się źle zainstalowało.
Na moje oko sprzęt nie wyrabia. GF6200 i 512 MB RAMu?! No dajcie spokój...Jeszcze mi powiedz, że ten proc jest jednordzeniowy to w ogóle...
PS Bez urazy ofc
Co nie wyrabia? Zaszalałeś...
Oficjalne wymagania gry Mafia:
- System: PIII 500 or equivalent
- RAM: 96 MB
- Video memory: 32 MB
- Hard drive space: 1.8 GB
Reedycje od Cenegi są najeżone błędami. :)
przemo co ty gadasz?
wymagania sprzętowe: Pentium III 500MHz, 128MB RAM, akcelerator 3D
Na moje oko sprzęt nie wyrabia. GF6200 i 512 MB RAMu?!
Na GeForce 6200 128MB grałem i spokojnie przeszedłem nie tylko Mafię ale i dwa pierwsze S.T.A.L.K.E.R.'y. Nie przesadzajmy, Mafia jest już starą grą i nie wymaga technologi rodem ze statków kosmicznych. Zresztą błąd odnosi się do pliku "Game.exe", więc nie ma to nic wspólnego ze sprzętem.
[10]----> pójdzie mi na takim sprzęcie 1 STALKER ?
Za mało RAM'u niestety. No i co do procka nie jestem pewny. Jaki model?
Celeron. Jakby co CoD 4 działał
Jak CoD4 działał to i Cień Czarnobyla powinien spokojnie pójść. Oczywiście na niskich ustawieniach, bo o żadnych graficznych fajerwerkach nie ma mowy. Ale nie grafika w takich grach się liczy więc myślę że to dla Ciebie nie problem.;)
A ja myśle że masz pirata i cracka masz złego.
[15] - przecież napisał dokładnie, że: Kupiłem dziś mafię w PKK, więc przestań pieprzyć.
Pomoże ktoś ? Teraz błąd zawsze wyskakuje podczas wychodzenia. Raz nie było widać nawet ikony myszki i pozostał tylko reset, ale po resecie gra nie chciała sie włączyć HELP
Odinstaluj grę, wyczyść rejestr z pozostałości po grze oraz upewnij się że nie pozostał po niej żaden folder na twardym dysku. Następnie zainstaluj Mafię jeszcze raz.
Chociaż z drugiej strony: nie prościej by było od razu napisać do obsługi klienta?
[16] Napisać to sobie mógł..
savy też ?
Warhound wszystko. Zupełnie. Chodzi o to aby po grze nic nie zostało.
Savy możesz zgrać na pendrive etc. Ale powtórzę jeszcze raz: najprościej by było jakbyś napisał do obsługi klienta.
RaZoR_247 jak się nie podoba to się nie wpisywać. Nikt nikogo nie zmusza tutaj do pomocy, a o wtrącanie swojego zdania nikt nie prosi.
[20]-- Jak będe miał czas to dam zdjęcie
Reinstal zrobiony. Gra nie chce się nawet włączyć. Jedyne wyjście to jechać do Empiku żeby wymienili