Mam problem z moim PS3 i z połączeniem z PSN gdy się loguję wyskakuje taka informacja
Wystąpił błąd. Użytkownik został wypisany z usługi PlayStation Network
(80710A06)
Co robić ??
Cholerna awaria już od 2 dni jest , co jak co , ale na xbox live takich rzeczy nie było.
W ramach przeprosin za problemy z PSN-em powinni udotępnić kilka dużych gier za darmo.
No i przez neta nie da się grać... ale ma to także dobre strony, ja np z nudów i braku multi BBC2 wbiłem platynkę w God of War 3.
Ja cały tydzień mam wolne w szkole i miałem wbijać trofea w Killzone 2 w trybie multi a tu nic nie działa akurat jak mam wolne :-( chociaż dzięki temu wbiłem 77% w Sport Champions
PS. Macie może ModNation Racers ? Jeśli tak to jak naprawią PSN moglibyście pomóc https://www.gry-online.pl/forum/modnation-racers-pobierajcie-moje-mody/z7ab6176
Można już zmieniać hasła na PSN ?
https://www.gry-online.pl/newsroom/dane-kart-kredytowych-uzytkownikow-psn-w-sprzedazy/z3e590
[7] - Chyba jeszcze nie. Na razie są pogłoski o sprzedawaniu kont
Złodzieje sprzedali wasze loginy i hasła Ruskiej Mafii!!
spoiler start
Joke
spoiler stop
Bosz... JAK DŁUGO TO POTRWA!!!!!
Teraz można się tego spodziewać gdyż podobno "usuwają awarię"
Ale ten twój błąd akurat nie dotyczy awarii (przy awarii pokazuje się że trwają obecnie konserwacje PSN). Myśle że masz niestabilne łącze internetowe, i twoja konsola po prostu nie może się połączyć z PSN.
Czego wy chcecie. Hakerzy zwinęli dane 77mln użytkownikom i zapewne tak szybko to nie potrwa..
Najzabawniejsze jest to, ze w ogole do tego dopuscili. Niezli amatorzy musza w Sony pracowac, normalnie jak dzieci we mgle, ale w tej firmie to normalne. Geohot niedawno perfekcyjnie to podsumowal, gdy stwierdzil, ze podobnego wycieku nie bylo ani przy jailbreaku Xboxa 360, ani iPhona, ani Androida. A Sony majac 77 milionow uzytkownikow, zamiast miec najlepsze zabezpieczenia, nie mialo ich wcale.
Z PSN nie mozna sie polaczyc, bo przeciez od srody nie dziala. Ruszyc ma ponoc dopiero 3 maja, tak przynajmniej twierdzi Sony.
HAHAHA darmowe PS+ przez 30 dni super rekompensata :-(