mam przerobioną konsole na lt 3.0 kupiłem płytę 8,5gb verbatim żeby nagrac grę która zajmowała 8,14 gb w połowie zgrywania wyskakuje błąd brak miejsca na płycie , da rade jakoś bez problemowo zgrać zeby nie wyskakiwał mi ten błąd jestem zielony w tych sprawach proszę o pomoc .
Trzeba było konsoli nie przerabiać i kupować oryginalne gry. Tutaj piratom nie pomagamy, nie zapomnij za sobą zamknąć drzwi.
/ Nie stać Cię - nie grasz. Zapewne masz na myśli X360, dziwne. Bo ja najdroższą grę jaką kupiłem, to było GTA V i to w cenie 130zł. Gry śmigają nawet po 15zł wzwyż.
no nie stać ty masz takich rodziców że ci dadzą a ja muszę sam zarobić ;) Takie życie
zyzz18 - konsole to nie komputer.
Kupujesz grę nawet za 200zł, grasz do bólu, sprzedajesz za 180zł. Koszt gry policz sobie sam.
Ale czego ty chcesz ? Mówią Ci prawdę.
Rozumiem, trzeba oszczędzać żeby starczyło, ale piracenie nie jest jakimś wyjściem. To od razu możesz zacząć kraść w supermarkecie, bo Cie nie stać na chipsy.
Dobra, nie ma co przekonywać. Kolejny krzychu który zgrywa gry na dyskietki i myśli, że jego działania nie mają konsekwencji.
Żegnam