Witam podczas grania ok.20min w NFSMW2013 pojawiają sie migające kropeczki i paski na ekranie i tak przez jakieś 7min a potem gra mi sie zawiesza i wychodzi.
Kiedy ponownie włącze to chodzi wszystko ładnie i nic mi się nie dzieje z obrazem.
Czym może być to spodowane???może sterowniki albo coś już sam nie wiem ??????
moje parametry komputera
Procesor AMD Phenom II X4 955 Quad Core 3,2Ghz
4GB DDR3 1600
zasilacz 550wat
karta graficzna vertex3d radeon hd4850 1gb ddr5 265bit
Przegrzanie lub (częściej) padająca pamięć, czasami tak reaguje na zdychający zasilacz.
KOMPUTER MA DOPIERO 3 MIESIĄCE
zasilacz nie kupywany ze zestawem komputer składałem sam może to wina sterowników bo jak uruchamiam gre ponownie to wszystko chodzi idealnie
Daj komputer do serwisu bo grafika może pasc całkiem w każdej chwili. jest wadliwa. naprawiana może wytrzymać miesiac lub rok. najlepiej żeby wymienili na nowa
nie wiem jaka firma zasilacza ale pisze na nim PENTIUM4 550WATT
na karte mam gwarancje 2 lata tylko musze sie upewnić od czego tak sie dzieje
Mam tą karte już rok i u mnie jest spoko, a nie podkręcaleś se jej ?, bo kiedyś pogrzebałem sobie w tym i też mi się tak robiło.
Przecież to staroć a ten Vertex ma fatalne opinie, jakieś resztówki RV770 zestawione z DDR5, najsłabsze chipy gdyż inaczej nazywałyby się HD4870.
kiedys ustawiałem ale to na innym windowsie xp teraz mam 7 ustawiałem prędkość wentylatora i tylko tyle
nie ważne że to staroć ale każda gra wejdzie i to nawet w przyzwoitych detalach to sie liczy i cena robi swoje ja za nią nową dałem 320zł to lepszej nie kupił bym do gierek w tej cenie
320 zł za 4850 ? U mad?
Za tą cenę kupiłbyś lekko używanego GTX460, który by pozamiatał tą kartą.
A te twoje problemy to na 90% artefakty od walniętej/przegrzewającej się karty.
Jaki dokładnie zasilacz? Zrób chociaz zdjecie tabliczki znamionowej, jesli nie wiesz co to dokladnie za model.
Mam ta karte graficzną, sobie chwale i jest dosc wydajna, fakt tylko ze glosno pracuje ale ja juz sie przyzwyczailem.
no 320 zł to trocha więcej, aj dałem za nową 260 zł, a jak ktoś jest taki mądry, ze staroć to niech mi da, albo autorowi wątku kasę na nową, kupcie mu taką jaką nie uważacie za starą.