Witam :)
Mam problem, mianowicie pograć w Ghost recon future soldier i gdy odpalałem grę to słyszałem dźwięki z intra gry i menu ale miałem czarny ekran .Postanowiłem zaktualizować sterowniki karty graficznej i udało się gra ruszyła lecz nazajutrz chciałem odpalić grę a tu klops, miałem taki sam problem jak z grą jak powyżej i znów zaktualizowałem sterowniki :(. I tu tkwi problem gdyż to jest zwyczajnie nudne i niepraktyczne. Dokładnie ten sam problem mam s grą Saints row 4.
Procesor: Phenom II X2 545
Karta Graficzna: Radeon R7 260X 2gb 128bit OC
RAM? Oryginalny Windows? Aktualizacje wgrane do systemu? Nowy DirectX? Gra kupiona? Z najnowszym updatem?
NickoMarcin patrze ze Ty wszystkim to samo radzisz ale tez musze zauważyć ze radzisz bezsensu....
ram 4 gb, oryginalny windows, tak system zaktualizowany,directx nowy,gra oryginalna z najnowszego CD-ACTION, najnowszy update. Dodam ale to chyba mało ważne że nasilacz mi nie wydala przy nowej karcie i jak gram to komputer mi się wyłącza ale wymieniam w tym tygodniu więc spokojnie :)
RAM? Oryginalny Windows? Aktualizacje wgrane do systemu? Nowy DirectX? Gra kupiona? Z najnowszym updatem? Znalazł się prawdziwy spec ;p
to nie jest ghost recon online tylko future soldier i nie mam tego pliku w katalogu więc..
...więc znajdź default.cfg i zmień "TrueGammaCorrection" na "FalseGammaCorrection" i zapisz jako .cfg, jak dalej nie będzie działać to usuń default.cfg i spróbuj uruchomić
@qwertty @WalterWhiteWalker Po 1. NicoMarcin i dla Ciebie Pan ;) Po 2. A Wy to się dopiero znacie. Uwierz mi siedzę w tym więcej niż myślisz i opieram swoje wypowiedzi o solidne doświadczenie. To wszystko o co pytam jest podstawą gdybyś nie wiedział, badanie problemu zaczyna się zawsze od kwestii ogólnikowych i jeśli nic nie pomaga poszukiwania zawęża się coraz bardziej. I ja nie radzę. Naciąganą poradą można nazwać wypowiedź WalterWhiteWalker, a ja tylko zadaje pytania pomocnicze.
I pragnę jeszcze przypomnieć, że nigdzie - w żadnym moim poście nie nazwałem się "specem"
Wczotpraj mi tez radziles i wiesz gdzie swoje rady mozesz wsadzic ;)
Ja Ci nie RADZIŁEM, tylko się pytałem! Poza tym rady na forum, gdzie nie widzisz się z rozmówcą i niczego mu nie pokazujesz zawsze dzieli się przez pół. Tutaj masz hurt, dopóki nie zobaczysz sytuacji z bliska, to nawet super informatyk Ci nie pomoże. Ja byłbym wdzięczny za jakiekolwiek chęci pomocy, a Ty od razu próbujesz mnie skrytykować.
Straszne nie koze byc i co bedzi teraz? :o