Witam, mam problem z bootowaniem Win7. Komputer uparcie chce bootować z CD/DVD. Zmienić bootowania nie mogę, bo jak wyskakuje okienko z dostępnymi opcjami to klawiatura nie odpowiada. Co zrobić?
Zapewne masz kalawiature na USB... Zeby zadzialala musisz skrocic kabel o mniej wiecej polowe... To jedyne wyjscie :/
spoiler start
Wlacz w biosie wsparcie dla urzadzen USB :]
spoiler stop
Interesuje Cię opcja USB Legacy Support, którą włączysz w Biosie.
Ewentualnie zorganizuj sobie klawiaturę USB.
Ogólnie piszesz tak słabo, że trzeba się domyślać. F12 to pewnie boot menu, a nie BIOS. Ale kto Cię tam wie.
Czy ja napisałem coś o BIOSie? Mam bezprzewodową klawiaturę. Dokładnie, chodzi o Boot Menu.
Po wejściu do BIOSa nie mogę W OGÓLE nic zrobić.
Napisales tak chaotycznie, ze mozna sie tylko domyslac o co Ci chodzi... Chodzi o to ze nie mozesz wybrac z czego ma sie bootowac system, bo klawiatura nie dziala tak? Czy Ty chlopie w ogole umiesz czytac? Napisalismy Ci przeciez obydwoje zebys wlaczyl wsparcie dla klawiatury USB w BIOSIE (DEL przy uruchamianiu systemu), bez tego klawiatura do momentu zaladowania systemu nie bedzie odpowiadac :] Jaki masz BIOS i/lub plyte glowna?
Widzę, ale ja też napisałem, że po kliknięciu DEL też nie mogę nic zrobić.
Zmienić bootowania nie mogę, bo jak wyskakuje okienko z dostępnymi opcjami to klawiatura nie odpowiada. - coś nie jasne? ;>
Nie mam pojęcia jaką płytę główną ;c
Wybrać bootowanie z 'Hard Disk'?