Kupiłem fife 14 i mam z nią pewien kłopot wszystkie parametry komputera przekraczają nawet optymalne ustawienia dla tej gry natomiast gra sama w sobie działa jednak istotą problemu jest to ,że podczas włączania meczu fifa wyłącza się powracając do pulpitu zdarza się to bardzo często (prawie zawsze) i jest to dosyć uciążliwe gry treningowe natomiast działają choć zdarza się również,że przy powrocie do menu głównego Fify Gra również czasem się wyłącza.Jeżeli ktoś z was ma pomysł lub spotkał się z podobną sytuacjom będę bardzo wdzięczny za pomoc.
orginał
tak
Rozumiem że ciężko rozwiązać tą sprawe ale raczej mysle ze do kompa trzeba coś dokupić bo fifa jest dobrze zainstalowana 2razy
Jeśli masz kartę graficzną Nvidia spróbuj pozmieniać ustawienia 3D. Tutaj masz link do związanego z tym tematu:
https://www.gry-online.pl/forum/fifa13-fifa14-gt-masz-problem-z-plynnoscia-zacina/zcc592cf
nie mam Nvidia
Kupiłeś gre i ja Ci wierzę, jednak z każdym problemem wal na pirackie fora. Tam mają sposoby na wszystko;p.
Najpewniej będzie zrobić reinstalację, ale jak już nic nie podziała napisz do supportu.
dzięki sprubuje
możesz podać link do jakiejś pirackiej strony ??
możesz podać link do jakiejś pirackiej strony ??
prosze o pomoc dalej nie działa