Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Pozdrowienia dla Ogame_fan

13.03.2014 16:44
😈
1
zanonimizowany943726
28
Generał

Pozdrowienia dla Ogame_fan

http://pclab.pl/news56848.html

Jestem ciekaw co masz do powiedzenia. Przecież Sony ma najlepsze studia pod swoimi skrzydłami i w przeciwieństwie do kłamców z Ubisoftu w 100% wywiązują się ze swojej roboty.
Poza tym to gra pod jedną platformę, więc wycisnęli dużo mocy XD

Gra wygląda biednie jak na next gena. Crysis 3 dużo ładniejszy jest

13.03.2014 16:46
2
odpowiedz
zanonimizowany858571
9
Generał

Deklinacja chłopie, kogo czego Ogame_fana

13.03.2014 17:10
😈
3
odpowiedz
zanonimizowany916771
7
Senator

Brawo, odkryłeś downgrade przerywników filmowych, tylko jak ma się to do gry, skoro od roku latają po necie replaye które kasują graficznie Ubisoft Lie ? Akurat za chwilę premiera więc GOL nie omieszka pokazać gry w pełnej krasie wiec sam się przekonasz

13.03.2014 17:25
Ogame_fan
😁
4
odpowiedz
Ogame_fan
127
SpiderBoy

Lukas

Alez Cie dupa boli nie? Stalkujesz moje posty, nawolujesz mnie i chyba nic nie robisz tylko szukasz powodu zeby sie odgryzc za to ze mialem racje.

Po1 tak jak napisal qverty, deklinacja.
Po2 tak jak napisal alpha, odkryles razem z pclabem zajebista teorie, to ze prerenderowana CUTSCENKA promocyjna, rozni sie od tej zrobionej na silniku gry i renderowanej w czasie rzeczywistym. Brawo geniuszu. Porownaj gameplaye z E3, do tych ktore sa w sieci, gra wyglada duzo lepiej. Nie mowiac juz o tym ze wyglada lepiej niz Watch Dogs.

Co to ma do oszukanych GAMEPLAYOW, z Watch Dogs, nad ktorymi sie spuszczasz od 2 lat, a ktore okazaly sie bullshitem ;> Lub do tego ze Ubi wbija w Ciebie i podobnych obroncow pokazujac im srodkowy palec?

Serio? Wybaczysz mi kiedys? Bo na prawde zal mi jest czasem, z powodu Twojej bezradmosci.

13.03.2014 18:27
raziel88ck
😈
5
odpowiedz
raziel88ck
211
Reaver is the Key!

Czekam na Playstation 5 oraz Xbox Two. Może następna generacja (oby ukazała się w przyszłym roku, bo obecne konsole są już przestarzałe), pokaże nam wielce oczekiwaną nextgenowość?

15.03.2014 14:27
6
odpowiedz
zanonimizowany515989
102
Generał

mi sie wydaje że to inny filter lub słońce było w innej pozycji, postacie troche się różnią teraz główny bohater wygląda dojrzalej z twarzy

15.03.2014 15:38
lordpilot
😊
7
odpowiedz
lordpilot
226
Legend

Nie ma żadnego pogorszenia grafiki w nowym Infamous:

http://www.dualshockers.com/2014/03/14/infamous-second-son-gif-shows-seven-times-of-day-with-different-light-first-look-at-the-map-revealed/

^^ Jest tylko niesamowity ból dupy fanbojów blaszanych z PClaba, bo na swoich paściach blaszanych za kilka tysi nie pograją w tak ładnego sandboxa, bo nikt im takiego nie zrobi, choćby się zesrali :) Ot, co :)

15.03.2014 15:42
8
odpowiedz
zanonimizowany305250
161
Legend

O, śmietanka fanbojowych trolli się zebrała. Podwieszam :)

15.03.2014 16:08
9
odpowiedz
mevico
62
Generał

alpha_lyr

Które są częścią gry, więc każdy może się czuć oszukany.

Dreamy

Nie oczekuj od hejtera i fanboja sony, że zacznie myśleć logicznie. Pewnie teraz siedzi wk..., że gol walczy o oglądalność swojego serwisu by zarobić na pensje pracowników.

15.03.2014 16:13
Ogame_fan
😁
10
odpowiedz
Ogame_fan
127
SpiderBoy

Mevico

Nikt nie musi sie czuc oszukany, skoro nic nie zostalo pogorszone.

Ale masz racje, siedze wkurwiony, juz polamalem swoje PS4, kupilem drugiego Xboxa One z tej rozpaczy. Az dziwne ze nie napisales ze jestes taki dorosly, a wszyscy na okolo to dzieci. Nie poznaje Cie.

7

+1

A gdzie ja niby tak stwierdziłem, powiedz mi gdzie napisałem że gameplay robiony na ps4 to oszustwo bo na pc (e3 2012) gra wygląda lepiej przytocz dokładnie te słowa które napisałem. Opanuj czytanie ze zrozumieniem człowieczku, najwyższa pora.

Ale żeby nie strudzić Twojego nieskalanego myśleniem umysłu, wyjaśnię Ci to. Uwagi względem pogorszenia grafiki dotyczą wszystkiego co pokazywało Ubi, począwszy od pierwszego trailera z E3 (który jeśli przejrzysz komentarze z tamtego okresu, przyjąłem z dystansem bo zdawałem sobie sprawę że jest to mało prawdopodobne) przechodząc do pokazu gameplayu na spotkaniu Sony w lutym ubiegłego roku - aż do gameplayów z drugiej połowy ubiegłego roku.
SP w przeciwieństwie do Ubi, wyjaśniło sprawę na drugi dzień i problemu nie ma (bo nigdy go nie było), zwłaszcza że DualShockers które napisało jako pierwsze o zmianie, nigdzie nie napisało o POGORSZENIU grafiki, a jedynie o zmianie pory dnia a co za tym idzie - oświetlenia. Bo gdyby redaktorzy piszący chwytliwe newsy, odpalili te 'pierwsze 20 minut' porównali z trailerami E3 2013, mogliby dostrzec że wiele rzeczy uległo poprawie, a nic w związku z oświetleniem nie zostało pogorszone.
Odpowiedź na tą zagadkę, jest nawet na samych screenach, których pewnie nawet nie widziałeś, tylko od razu wlazłeś tutaj żeby zrobić z siebie durnia.

Portale plotkarskie takie jak PClab, Gol, Gamezilla, po prostu podłapały temat od DualShockers (nie czytając nawet całości tekstu) dodając słowo 'pogorszona' żeby taki łeb jak Ty mógł bić pianę na forum.

błazen

Ojej, a ktoś mi tu zarzucał, za mały stosunek merytorycznych wypowiedzi do uwag ad personam.

15.03.2014 16:17
11
odpowiedz
mevico
62
Generał

Ogame_fan

Tylko taki błazen jak Ty może twierdzić, że gameplay robiony na ps4 to oszustwo bo na pc (e3 2012) gra wygląda lepiej.

15.03.2014 16:48
Henrar
12
odpowiedz
Henrar
107
Generał Whiskas
15.03.2014 16:52
Ogame_fan
😱
13
odpowiedz
Ogame_fan
127
SpiderBoy

13

Wygląda to bosko, graficznie poziom pierwszego gameplayu z W_D.

Ale downgrade. BTW, gol dał sprostowanie, więc gimba która bije pianę może sobie odpuścić i opuścić tematy na temat których nie ma zielonego pojęcia.

15.03.2014 16:59
14
odpowiedz
mevico
62
Generał

Ogame_fan

A gdzie ja niby tak stwierdziłem, powiedz mi gdzie napisałem że gameplay robiony na ps4 to oszustwo bo na pc (e3 2012) gra wygląda lepiej przytocz dokładnie te słowa które napisałem

Bardzo proszę:

"Co to ma do oszukanych GAMEPLAYOW, z Watch Dogs, nad ktorymi sie spuszczasz od 2 lat, a ktore okazaly sie bullshitem"

Bodajże tego samego dnia gdy rozpoczęła się afera, była rozmowa na twitchu gdzie zdementowano całe zamieszanie.
Dodatkowo parę dni później przedstawiciel ubi napisał, że te "gorsze gameplaye" były robione na podstawie wersji ps4 (co się zgadza z relacją heda, który potwierdził, że grał na ps4 i nie wygląda to tak dobrze jak na e3 2012).
Ale Ty nadal swoje, że ktoś kogoś oszukał (swoją drogą fajnego sformułowania użyłe "OKAZAŁY SIĘ bullshitem", w kontekście FAKTU, że gra jeszcze nie wyszła to bardzo "mądre słowa", zrób jeszcze recenzje wiedźmina 3 bo najwyraźniej masz problemy ze sobą) podczas gdy wszystko zostało wyjaśnione i podobnie jak przy infamous wszystko okaże się gdy gra trafi do sklepów.

SP w przeciwieństwie do Ubi, wyjaśniło sprawę na drugi dzień i problemu nie ma

Ubi również wszystko wyjaśniło, ale najwyraźniej jesteś zbyt tępy by to dostrzec.

Odpowiedź na tą zagadkę, jest nawet na samych screenach, których pewnie nawet nie widziałeś, tylko od razu wlazłeś tutaj żeby zrobić z siebie durnia.

Widziałem wszystkie screeny i moim zdaniem te najnowsze są gorsze od tych starszych.

Portale plotkarskie takie jak PClab, Gol, Gamezilla, po prostu podłapały temat od DualShockers (nie czytając nawet całości tekstu)

Redaktorom GOLa to Ty mógłbyś co najwyżej buty czyścić. A Twoje insynuację, że nie przeczytali nawet tekstu świadczą o tym, że jesteś po prostu debilem.

15.03.2014 17:01
😊
15
odpowiedz
zanonimizowany975555
1
Pretorianin

[12]

WoW zajebiście to wygląda. Can't wait, preorder już złożony :)

15.03.2014 17:15
Ogame_fan
😁
16
odpowiedz
Ogame_fan
127
SpiderBoy

Bodajże tego samego dnia gdy rozpoczęła się afera, była rozmowa na twitchu gdzie zdementowano całe zamieszanie.

Stream był dnia następnego i żadnej rozmowy tam nie było. Oglądałem na żywo, wszelakie pytania na temat grafiki były kickowane, jedyna uwaga do której producenci się odnieśli dotyczyła efektów graficznych wiatru. Na który odpowiedziano tym, że wiatr będzie miał dobre efekty dźwiękowe i że 'będzie go można poczuć'. Zwykłe owijanie w bawełnę.
Zawsze możesz wejść i obejrzeć stream w archiwum, śmiem wątpić że zrozumiesz cokolwiek, skoro ze zrozumieniem tekstu w ojczystym języku, masz spore problemy.

Ale Ty nadal swoje, że ktoś kogoś oszukał (swoją drogą fajnego sformułowania użyłe "OKAZAŁY SIĘ bullshitem", w kontekście FAKTU, że gra jeszcze nie wyszła to bardzo "mądre słowa"

Oczywiście że się okazały, jeśli ktoś jedzie ze swoją grą na pokaz jakiejś konsoli, pokazuje gameplay i chwali się tym że tak ta gra wygląda na danym sprzęcie - którego ta impreza dotyczy. A później wrzuca filmik o kilka klas gorszy, jest to oszukiwanie klientów i nie tylko.

zrób jeszcze recenzje wiedźmina 3 bo najwyraźniej masz problemy ze sobą

Co ma do tego recenzja? Jak się mają do tego czyjeś problemy? Jak Ty człowieku łączysz tak odległe terminy ze sobą? Magia.

podczas gdy wszystko zostało wyjaśnione

W przypadku W_D nie zostało bo nikt nie pokazał żadnych różnic nawet na zwykłym materiale wideo porównującym różne wersje gry, w przeciwieństwie do Infamous które można oglądać na żywo od paru dni na streamach i które jest 'sharowane' w sieci.

Ubi również wszystko wyjaśniło, ale najwyraźniej jesteś zbyt tępy by to dostrzec.

Patrz wyżej.

Widziałem wszystkie screeny i moim zdaniem te najnowsze są gorsze od tych starszych.

No wiadomo, tak jak pogoda w samo południe jest gorsza od tej kiedy słońce zachodzi.
Dobrze że Twoje zdanie gówno znaczy, ufff.

Redaktorom GOLa to Ty mógłbyś co najwyżej buty czyścić.

Pisałeś to w stosunku do wielu użytkowników wielokrotnie, ale odpowiedź jest zawsze ta sama - po co? skoro Ty swoim długim językiem wyczyścisz każdy zakamarek?

A Twoje insynuację, że nie przeczytali nawet tekstu świadczą o tym, że jesteś po prostu debilem.

Uhhh, myślałem że się powstrzymasz i pomyślisz logicznie, ale jak zawsze sprowadzisz wszystko do zwykłego burackiego obrażania rozmówcy. Mam podstawy twierdzić że ktoś nie czytał tekstu, skoro pisze na jego podstawie news i dorzuca słowa których NIE MA w tekście źródłowym i zmienia jego sens o 180 stopni.

"Co to ma do oszukanych GAMEPLAYOW, z Watch Dogs, nad ktorymi sie spuszczasz od 2 lat, a ktore okazaly sie bullshitem"

No i co to ma wspólnego z

gameplay robiony na ps4 to oszustwo bo na pc (e3 2012) gra wygląda lepiej przytocz dokładnie te słowa które napisałem

Jest tam zastosowana liczba mnoga i dwuletni przedział czasowy, które nie sugerują w najmniejszym stopniu, zawiązania do jednorazowej (e3 2012) sytuacji.

Dla mnie koniec, jesteś zwykłą atencyjną dziwką. Nie znasz się na niczym, jesteś smutnym , małym człowieczkiem. Mam nadzieję że następnego zasiłku z mopsu nie dostaniesz i w końcu odetną Ci internet. Wyjdzie to wszystkim na dobre, nikt nie będzie musiał tracić czasu na ośmieszanie Twojej osoby - ponieważ scenariusz zawsze jest taki sam. Wchodzisz, piszesz ścianę głupot, czekając jak dziwka aż ktoś na to zwróci uwagę, szczekasz, zostajesz ośmieszony i koniec.
No chyba że masz zamiar porzucić swoje wiejsko-burackie przyzwyczajenia, i odpowiedzieć merytorycznie, argumentami i podać źródła, zamiast wyzwisk. Wtedy możemy porozmawiać.

którego elementy w grze zostały zmienione.

Nie zostały zmienione, gdybyś zobaczył sprostowanie gola, to wiedziałbyś że w grze jest system dynamicznej zmiany pogody i oświetlenia. W ogóle WTF?!, co ma zmiana pory dnia, do gorszej jakości grafiki w W_D. Porównanie iście mistrzowskie.

(dla normalnych ludzi bo dla Ciebie już się okazało)

O nie, jestem sam nienormalny według jedynego dorosłego na tym forum. Redakcja której tak lubisz lizać buty, też o tym napisała, tak jak ja czy tysiące innych osób. Wszyscy jesteśmy tacy nienormalni.

Idź dalej płakać, że GOL walczy o oglądalność, dzieciaku.

<3 brakowało mi tego. Jesteś taki uroczy, kiedy nie wiesz co napisać i wszystko sprowadzasz do jednego.

Zmiana oświetlenia to podobnej jakości oszustwo jak pokazanie gameplaya

Pół człowiek, pół absurd SP oszukało wszystkich bo polepszyli grę a nie zostawili w takim stanie w jakim była. Ja pierdziele, ale Ty się kochasz ośmieszać. Hahahahaha.

15.03.2014 17:29
17
odpowiedz
mevico
62
Generał

Ogame_fan

Stream był dnia następnego i żadnej rozmowy tam nie było. Oglądałem na żywo, wszelakie pytania na temat grafiki były kickowane, jedyna uwaga do której producenci się odnieśli dotyczyła efektów graficznych wiatru.

No więc nie potrafisz słuchać ze zrozumieniem. Pytanie o JAKOŚĆ GRAFIKI padło jako pierwsze po wyświetleniu trailera. Przedstawiciel ubi swoją wypowiedź skwitował stwierdzeniem, że nie ma się o co martwić.

Oczywiście że się okazały, jeśli ktoś jedzie ze swoją grą na pokaz jakiejś konsoli, pokazuje gameplay i chwali się tym że tak ta gra wygląda na danym sprzęcie - którego ta impreza dotyczy. A później wrzuca filmik o kilka klas gorszy, jest to oszukiwanie klientów.

Spoko, więc w takim kontekście twórcy infamous również oszukali klientów. W końcu ktoś mógł się zdecydować na zakup w oparciu o stare trailery, którego elementy w grze zostały zmienione.
Twórcy diablo również oszukali klientów kasując niektóre animacje.

Co ma do tego recenzja? Jak się mają do tego czyjeś problemy? Jak Ty człowieku łączysz tak odległe terminy ze sobą? Magia.

To, że pieprzysz, że coś co nie miało jeszcze swojej premiery OKAZAŁO się oszustwem.

W przypadku W_D nie zostało bo nikt nie pokazał żadnych różnic, w przeciwieństwie do Infamous które można oglądać na żywo od paru dni na streamach.

I właśnie dzięki temu ujawniono różnice między tym co było prezentowane wcześniej a stanem faktycznym.
W przypadku WD twórcy mają logiczne uzasadnienie, a wszystko okaże się (dla normalnych ludzi bo dla Ciebie już się okazało) po premierze.

Uhhh, myślałem że się powstrzymasz i pomyślisz logicznie, ale jak zawsze sprowadzisz wszystko do zwykłego burackiego obrażania rozmówcy. Mam podstawy twierdzić że ktoś nie czytał tekstu, skoro ktoś piszę na jego podstawie news i dorzuca słowa których NIE MA w tekście źródłowym.

Jeżeli masz podstawy to powinieneś dodać np. "najprawdopodobniej" jeżeli wiesz coś ze 100% pewnością to nie musisz tego słowa dodawać. Najwyraźniej kłamiesz albo jesteś częścią redakcji GOLa.

Dla mnie koniec, jesteś zwykłą atencyjną dziwką. Nie znasz się na niczym, jesteś smutnym , małym człowieczkiem. Mam nadzieję że następnego zasiłku z mopsu nie dostaniesz i w końcu odetną Ci internet. Wyjdzie to wszystkim na dobre, nikt nie będzie musiał tracić czasu na ośmieszanie Twojej osoby - ponieważ scenariusz zawsze jest taki sam. Wchodzisz, piszesz ścianę głupot, czekając jak dziwka aż ktoś na to zwróci uwagę, szczekasz, zostajesz ośmieszony i koniec.

Idź dalej płakać, że GOL walczy o oglądalność, dzieciaku.

Nie zostały zmienione, gdybyś zobaczył sprostowanie gola, to wiedziałbyś że w grze jest system dynamicznej zmiany pogody i oświetlenia.

Zmiana oświetlenia to podobnej jakości oszustwo jak pokazanie gameplaya i (rzekome bo nie pamietam by ktoś na prezentacji ps4 twierdził, że gra będzie wygladała dokładnie tak samo, chodziło raczej o pokazanie, że gra w ogóle wyjdzie na tą platformę, swoją drogą ciekawe czy cd projekt również nazwiesz oszustami jesli ich gra nie będzie wyglądała na xone tak jak na pokazie) chwalenie się, że gra tak wyglada

15.03.2014 17:52
18
odpowiedz
mevico
62
Generał

Ogame_fan

Pół człowiek, pół absurd SP oszukało wszystkich bo polepszyli grę a nie zostawili w takim stanie w jakim była. Ja pierdziele, ale Ty się kochasz ośmieszać.

Dla Ciebie to polepszenie a dla kogoś innego to pogorszenie np. warstwy artystycznej.
Poczekam i sprawdzę, czy krytykujesz cd projekt za to, że ich gra na xone nie wygląda tak dobrze jak na prezentacji i przypomnę Ci jakim hipokrytą jesteś.

15.03.2014 18:51
19
odpowiedz
Kazioo
89
Senator
Wideo

Z tym downgradem to niezły bullshit. Gra robi na lewych streamach na mnie o wiele lepsze wrażenie, niż jakikolwiek oficjalny materiał sprzed roku. W deszczowej i pochmurnej pogodzie jest po prostu przepiękna i podchodzi pod bullshoty z Division z typowego dla Ubisoftu wycackanego do granic możliwości vertical slice.

http://www.youtube.com/watch?v=TWcWXcKJ7bo

15.03.2014 19:05
Predi2222
😜
20
odpowiedz
Predi2222
101
CROCHAX velox
Image

Forum: Pozdrowienia dla Ogame_fan