Pozamiata wszystkie gry w kąt
Mowa oczywiście o GTA 6. Możecie te wszystkie Icewind Dale, Baldur's Gate, Skyrimy wywalić do kosza, bo król już blisko i zajmie należny mu tron gier pc i konsol.
A to nie bojkotujesz gry jak Wiedźmina 4, bo trzeba będzie grać kobietą a twoja niepewność względem własnej tożsamości ci na to nie pozwala?
Jestem pewnym siebie samcem
To sformułowanie świadczy o problemach z tożsamością płciową. Serio, bo wyraźnie rozgraniczasz swoją płeć biologiczną (samiec) od tej psychologicznej. Gdybyś nie miał tutaj jakiegoś problemu to byś użyl sformułowania mężczyzna/młodzieniec/nastolatek.
Tymczasem stawiasz wyraźną granicę. Co więcej wiążesz przyjemność z grania w grę od tego jak postać kobieca wygląda, czy się podoba wizualnie czy nie, co też świadczy o jakiś problemach. Jakbyś bał się, że granie postacią kobiecą, którego nie możesz usprawiedliwić podziwianiem jej walorów, podważa twoją męskość.
Warto się skonsultować z kimś na ten temat. Z drugiej przypuszczam, ze jesteś dopiero w okresie dojrzewania, w tym wieku tego typu niepewność jest naturalna i tutaj chciałbym powiedzieć, że spokojnie, za jakiś czas wszystko się ustabilizuje i będzie w porządku.
Gra będzie miała ogromny swiat, i duzo misji, fabuła może też będzie ciekawa, ale to tyle
Misje dalej będą liniowe i ograniczone skryptami, przestałem się jarać tą serią dawno temu
Myślę że spokojnie taki wiedźmin 4 pozamiata gta 6
W sumie nawet nie czekam.
Kiedyś lubiłem tą serię, ale dzisiaj irytuje mnie przestarzały gameplay (trzeba praktycznie każdą misję wykonywać dokładnie po sznurku, stawać w wyznaczonych miejscach itd.), już w piątki przez niego nie byłem w stanie skończyć bo mnie nudziła. A jak na razie nie ma informacji o tym by szóstka miała jakkolwiek zmienić formułę.
Via Tenor
Ja tam w sumie lubie. Liniowosc i "skryptowatosc" misji nadrabia tym, ze pomiedzy nimi mozesz robic co chcesz.
Wywolywanie chaosu i "efektow motyla" w GTA nigdy mi sie nie znudzi. Jedna z niewielu serii i gier w ktorych naprawde mamy cos co sie nazywa "emergent gameplay".
W sumie nie rozni sie to niczym od gier CDPRed (no ok... Cyber jest bardziej RPGowy i zlozony).
Klimacik jezdzenia po ulicach USA tez bez konkurencji.
Miejsce akcji tez spoko, choc ciekawi mnie jakie bedzie zabarwienie polityczne gry, ze wzgledu na to ze pod tym wzgledem Floryda to niezly sciek MAGA.
Jedna z pierwszych rzeczy jakie chce zrobic to znalezc dom Dextera. Zobaczyc czy da sie wejsc do srodka i oczekuje easter egga w klimie. ;)
Czesc online mnie nie interesuje, moga sobie robic co chca tam. Jesli gra bedzie na poziomie RDR to niech sobie robia.
Miejsce akcji tez spoko, choc ciekawi mnie jakie bedzie zabarwienie polityczne gry, ze wzgledu na to ze pod tym wzgledem Floryda to niezly sciek MAGA.
No w sumie jedyne na co czekam to właśnie ten ból tyłka środowisk związanych z MAGA po premierzy gry, bo spodziewam się, że będą tam po nich jechać bez opamiętania.