Poza kompem czyli czas wolny i nie tylko.
Elo ziomy. Mimo iż to strona o grach ,wcale nie oznacza,że musimy cały czas o nich pisać. Na forach pojawia się wiele postów nie na temat. Tu możecie pisać je do woli-o czym tylko chcecie. Więc, kto pierwszy?
Pytanko. @Cyber Rekin---to do mnie czy do Freemana992? @Freeman992---Ja też. @domin12---Nie ma za co, obejdzie się.
Ej Snack! To że napisałem, że możecie pisać co wam się podoba,nie znaczy...chwila! To będzie zajebiste forum o byle czym! @Snack3rS7-Mogę ci parę nasion pożyczyć,jeśli chcesz.
Boże...zsikam się... @Snack3rS7---Nie wiem już,co ci doradzić:-D Wiem! Przerzuć się na pomarańcze lub mandarynki...;-)
Niczyim. Samym swoim panie ,,generale''. To,że mam niższy od ciebie gry-online level, nie znaczy,że jestem gorszy.
Ostatnio kołacze mi się po głowie pewna piosenka sprzed wielu lat, (może i 20) śpiewał to jakiś polski zespół, żaden z popularnych w tamtym okresie, to był chyba ich debiut - melodię pamiętam a słowa... hmm... coś tam "podmiejski pociąg ... zwolnił ... co za pech ... chciałem Cię dogonić ... " i coś tam, jasna cholera nie mogę się od tego uwolnić i nie uwolnię dopóki nie wysłucham :)
@Snack3rS7-Nie ma potrzeby czekać do lata-moja ciotka ma hodowlę truskawek w hiszpanii a tam jest chyba ciepło więc mogę ją poprosić,żeby mi paczką wysłała parę truskawek. Mogę ci kilka pożyczyć...:-)
Siema Nfs47 (to ja Adrian ze szkoły wiesz ;d)
Siema Adriano2000PL.Chciales napisac ze studiow, a nie szkoly.
Dziekuje za pozwolenie
Srał goły dupa go boli srałby jeszcze ale mu sie nie chce.
9UM5-8SYY-PZTY-WXH7-RCD5