Cześć.
Dzisiaj tak się zastanawia, że nie mam w co grać. Cały czas robię to samo, ale to już się nudne robi :)
Zrobiłem ten wątek, żebyście wymienili mi kilka dobrych gier. Nie jakieś tam oczywiście wymagające...
Może napiszę kilka słów co lubię:
Interesują mnie gry akcji... no coś w stylu Tomb Raider [2013], Call of Duty, Battlefield ... coś w tym stylu. Najlepiej, żeby to była gra strzelanina lub po prostu taka gra która ma dużo akcji... oczywiście podawajcie takie tytuły które nie są tak znane, na przykład jak:
GTA V, czy coś w tym stylu...
Więc proszę o odpowiedzi... gry akcji, coś w stylu Tomb Raider, lub Call of Duty... wiem, że to dwa całkiem inne tytułu, ale jest w nich to co lubię :)
Z góry dziękuję.
No to może coś w stylu Sleeping Dogs...coś w tym stylu, no wiesz, to jest w stylu GTA V ale nie do końca coś w tym stylu...
Albo szukaj czegoś w tym stylu, poszukaj czegoś w tym stylu w sieci, cos w tym stylu.
Dying Light, seria Batman Arkham, Borderlands 2, Dishonored, Shadow of Mordor, Metro 2033/Last Light.
Kurczę... wszystkie znam. No nie wiem, może sobie Just Caus 1 przejdę, bo tylko w dwójkę grałem... no cóż, jak macie coś jeszcze to walcie :)
W stylu Tomb Raider? Deadfall Adventures.
No a GTA V? Grałeś? Jest tam dużo dynamicznych i ciekawych misji, ja byłem bardzo pozytywnie zaskoczony konstrukcja misji...A strzelanie i animacje w tej grze to płynna poezja...Lepiej niż w Max Payne 3...
Grasz w ogóle w te gry? Mam wrażenie, że nie nadążasz nawet zasysać torrentów, a gry już lądują w koszu.
@UP - Nie używam tego, do zdobywania gier. Gry się kupuje.
A co do gier. To nawet nie sprawdzam bo wszystkie znam.
[12] - O!... to na pewno sprawdzę, zapowiada się fajnie.