Poszukuję pada do PC
Witam!
Poszukuję w miarę taniego pada do PC. Moje wymagania to przyciski jak w padzie od Xboxa oraz aby nie rozsypał się po 10 minutach graniach. Oczywiście fajnie by było gdyby jeszcze to tego był ładny :)
Specjalnie nie podałem ceny, ponieważ sam do końca nie wiem ile na takiego pada chcę wydać. Po prostu proszę od podaniu produktu z dobrym stosunkiem cena-jakoś/funkcjonalność.
Z góry wszystkim dziękuję.
Jeżeli Ci zależy na takich przyciskach, to po prostu kup pad od Xboxa 360, na PC tak naprawdę nie ma sensownej alternatywy.
Jeśli zależy Ci na lepszym dpad to niestety pozostaje droższy od xbox one. Akurat bezprzewodowy adapter działa już na windows 7 i 8, jeśli wolisz po kablu wystarczy zwykły usb z końcówką pasującą do pada.
mam pada od xboxa 360 już jakieś 5 lat i z czystym sumieniem polecam. Tak z ciekawości spytam kogoś kto posiada pada od XO czy kompatybilności gier jest taka sama jak z xboxa 360? Chodzi mi o te starsze tytuły, które wyszły przed premierą XO.
Jesli dpad bedzie Ci bardzo doskwieral to na youtube sa filmiki jak go usprawnic.
Miałem Xboxa 360 6 lat i Pad od xboxa jest idealny, genialny. Teraz sprzedałem Xboxa i zmieniam platformę na PC i na 10000% kupię pada od Xboxa do PC, nie wyobrażam sobie grać na innym padzie.
Speedlink Xeox w wersji bezprzewodowej, układ guzików jak w X360, gry także go widzą jako pada X360.
Logitech F710.
Solidny i precyzyjny. Rozpoznawany jako Gamepad z XBoxa, wiec nie ma problemu z kompatybilnościa w grach, które tego pada wymagaja. Dziala bezproblemowo w każdym środowisku Windows od 7 do 10.