Tak jak w opisie szukam tego typu gry z np. teksturami PRLowskich bloków, niekoniecznie akcji, najlepiej z wątkiem fabularnym. Stalkera znam.
jak chcesz tekstury prl-owskich blokow to tylko "TARGET"! ale mozesz miec za slaby sprzet na ta gre
http://www.youtube.com/watch?v=N2oUUVjlyWE
Target.
ed: cholera tomcio...
Mocno naginając temat- spróbuj Metro 2033. Fantastyczna gra.
Mount & Blade
No właśnie też coś typu metro. mount and blade i Wiedźmin niewiem skąd wzięte, afterfall kiedyś spróbuję ale gierka ponoć nie za wysokich lotów, Wacki i teenagent podobają mi się ;) ale nadal czekam na coś czym się rzeczywiście zainteresuję. Chodzi mi tu bardziej o klimat gry aby docierała swoją oprawą, niekoniecznie światem postapokaliptycznym bo na upartego to w MW3 można taki znaleźć. Może być to nawet RPG/cRPG byle nie było to bezmyślną strzelanką na takiej a nie innej mapce, więc czekam na dalsze propozycje
"mount and blade i Wiedźmin niewiem skąd wzięte", potem "Chodzi mi tu bardziej o klimat gry" i jeszcze "Może być to nawet RPG/cRPG". O co ci chodzi? Przecież wiedźmin to najśłowiańszyźniejsza słowiańszczyzna jaką znam! Moumt and blade na siłe- też słowiańskie
Myślę że błąd z mojej strony - ciekawe gry w lokacjach miejskich europy wschodniej. (polska, ukraina, rosja, czechy) np. taki teenagent bardzo mi sie podoba po obejrzeniu gameplaya ale rownie dobrze moze byc cos w 3D z jakąś fabułą w stylu stalker, metro. Mam nadzieję że już wiadomo o co chodzi.
You Are Empty , choć to taki trochę abstrakcyjny przykład.
A może ktoś zna jakąś nowszą produkcję lub taką - ogólnie której akcja się dzieje w Europie? (preferowana wschodnia) czekam na propozycje.
Arma 2