Hmmm... nie wygląda to jakoś superancko na tych screenach szczerze powiedziawszy (graficznie), zwłaszcza w nocy spodziewałem się czegoś lepszego. :/
Ale tryb FPP się mi kurde podoba! Ciekawe jak się lata śmigłowcami/myśliwcami z taką kamerą i na WSADzie. :D
Było już kilka streamów z PS4 na Twitchu, także mówiąc żadna nowość.
BTW. Ruch uliczny nadal wygląda słabo, jak dla mnie. Zobaczymy jak będzie to wyglądać na żywo, we wtorek.
We wtorek ma wyjść jeszcze aktualizacja poprawiająca działanie gry, może coś zmienią.
Nie wiem czy razem z tym update czy następnym ale mają się ukazać napady, również na stare konsole.
Ogólnie wygląda troszkę ładniej a na pewno wyraźniej. Ja na x360 gram na 19" 900p i obraz jest wyraźny ale na 42"fhd jak dla mnie to V jest niegrywalna. Tutaj nie powinno być z tym problemu. Jeszcze jeśli utrzyma stałe 30fps albo minimum 25, to będzie git.
Wyglada zacnie, nie wiem czego sie niektorzy spodziewali - napisania gry od nowa na nowym silniku. Tekstury wygladaja lepiej, w fpp widac ze grafika jest ladniejsza, modele samochodow to tez inna bajka, wiem bo dzisiaj gralem na ps3 i widac spore roznice w niektorych miejscach.
Ruch uliczny to tez dziwna sprawa (to juz taki standard dla gta) raz jadąc zobaczymy 2-3 samochody na krzyż ma innym razem mamy zapchaną ulice. Ale zaraz... czy w rzeczywistosci tez tak nie jest?
Nalezy tez wziac poprawke ze screeny tez nie sa w jakiejs super jakosci.
No nic, byle do jutra!
Wyglada fajnie, to co dopiero bedzie na pc , chyba to bedzie pierwsze gta ktore kupie w premiere :)
Grałem na pastgen, ale kurczę, uwielbiam Grand Theft Auto V, więc i na nextgen muszę to mieć. Po prostu muszę. Wygląda cudnie.
cswthomas93pl - san andreas w dniu premiery wyglądało brzydko jak na tamten okres.
Wyglada fajnie, to co dopiero bedzie na pc
Witam.
A co ma być na pc ? Wczoraj gadałem z Houserami (piliśmy do rana za jutrzejszą premiere) ps4 to najlepsza wersja i nawet nie musiałem smarować.
Tia. Wczoraj oglądałem jakiś. Typa banowali dobre dziesięć razy, ale za każdym razem wracał z powiedzonkiem ,,mogą próbować!'' xD
Moja ostateczna/najlepsza wersja już przyszła :)
Wersję pecetową i mody do niej obadam pewnie najwcześniej na miesiąc przed premierą 6.
Dla tej gry warto kupic XONE
XOne to takie lepsze PS3. W Polsce i generalnie na świecie póki co rządzi PS4, a ja i tak poczekam na premierę PC. Chyba, że będą jaja jak z GTA IV, to się zastanowię:P.
ps4 wsrod konsol jest jak po w swiecie polityki.
No i nie powiedzialbym ze ps4 jest mocniejsze, Gta od utalentowanych ludzi z R potwierdza ze obie konsole maja te sama moc.
ps4 wsrod konsol jest jak po w swiecie polityki.
Witam,
W takim razie Xbox to PSL.