pomożcie mi wygrac PIWO! :D
witam ! mam do was prosbe, mianowicie - potrzebuje głosow, 1 glos i jedno piwko wygrane hehe. takze klikajcie, moge sie odwdzieczyc
http://skrzynkawojaka.pl/4e79e6f775980/
MOZNA GLOSOWAC RAZ NA DOBE! POMOZCIE!
+1
i co, na chwilę obecną dostaniesz 98 browców? :O
to ja też poproszę o wrzucenie puszki do skrzynki
http://www.skrzynkawojaka.pl/4e79e4048cdce/
Z góry wielkie dzięki za pomoc
Na szczytny cel także masz +1
168 butelek ?!?!?!?!?!?????!!!!
Jedna wędruje do mnie. Po starej znajomości :D
I jak zwykle... Glupich nie sieja, sami sie rodza, i nawet kategorii nie potrafia wybrac.
Nie wiem kto pisal im ten regulamin, ale cos chyba nie po polskiemu, albo na kolanie w autobusie.
.....
Aby wziąć udział w Akcji Promocyjnej Uczestnik powinien spełnić łącznie następujące warunki:
a) założyć na Portalu swoje konto (zwane dalej „Kontem”) podanie identyfikujących go danych w
postaci adresu e-mail oraz hasła oraz zalogować się na tak utworzonym Koncie,
b) założyć wirtualną skrzynkę wojaka (zwaną dalej „Skrzynką”)
c) zaprosić na piwo 5 (pięciu) swoich znajomych (zwanych dalej „Znajomymi”) oraz podać
Organizatorowi ich e-maile oraz numery telefonów,
d) zgromadzić do Skrzynki, w trakcie trwania Akcji Promocyjnej, jak najwięcej wirtualnych butelek,
stanowiących oddane przez internautów głosy.
§ 3
Ambasador
Po zakończeniu Akcji Promocyjnej jury, złożone z przedstawicieli Organizatora (zwane dalej „Jury”),
wybierze 2.500 (dwa tysiące pięciuset) Uczestników, którzy otrzymali największą liczbę głosów oraz
ich 5 znajomych potwierdzi swoją obecność u Uczestników (zwanych dalej „Ambasadorami”).
Każdy z Uczestników zostanie poinformowany o wybraniu go Ambasadorem drogą mailową, na adres
wskazany w bazie Ekspertów Streetcom Polska.
Każdy z Ambasadorów otrzyma od Organizatora Paczkę Ambasadorskiej o wartości 85 zł
(osiemdziesięciu złotych) (zwaną dalej „Paczką”). Paczka zwolniona jest z opodatkowania podatkiem
dochodowym od osób fizycznych na podstawie art. 21 ust. 1 pkt. 68a ustawy o podatku dochodowym
od osób fizycznych (t.j. Dz.U. z 2010 r., Nr 51 poz. 307 z późn. zm.).
Fundatorem Paczki jest Organizatorem .
Organizator zastrzega sobie prawo do zmiany zawartości paczki w każdym czasie.
+1
+1
spoiler start
Chyba...kliknąłem, wpisałem datę urodzenia ale strona się wyłączyła.
spoiler stop
sam jestes glupi
Kubomił -> on? a kto napisał: "1 glos i jedno piwko wygrane"
Skoro potrzeba 'ambasadora' i 5 osób, to obstawiam, że paczka o wartości '85zł (osiemdziesięciu złotych)' będzie zawierała sześciopak browara, 6 smycz i 6 długopisów ;)
1 butelka jeden punkt, nie czytalem nawet regulaminu, xD a juz sie napalilem na 500 piw : D ale dobre i ten sześciopak
wez lepiej te czokoszoki jedz madralo
lol, jak mozna byt tak glupim i naiwnym, zeby wierzyc, ze za 500 klikniec w twoj link dostaniesz 500 piw? :DD
szkoda, że wirtualne :)
tak swoją drogą ciekaw jestem kiedy powstanie konkurs, gdzie zapiszą w regulaminie, że zwycięzca zobowiązuje się do zakupu nagrody po 'promocyjnej' cenie :) Przecież i tak prawie nikt nie czyta regulaminu.
Jak dotąd tylko pobieraczek na tym korzysta.
+1 ;)
+1
+1
na zdrowie
dzięki i oczywiście wzajemnie
Butelka w skrzynce +1
Aktualnie 9 miejsce :)
Pan od pierwszego miejsca pewnie działał jak jeszcze nie trzeba było kodu przepisywać.
[Edit] Oczywiście +1.
+1
Łap +1!
Twoje zdrowie.
+1, a klikniesz mi lubie to? :P na drugi komentarz od góry... ;)
http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=227068690682227&id=178332165561111
EDIT: ok ;)
Pan od pierwszego miejsca pewnie działał jak jeszcze nie trzeba było kodu przepisywać.
Już widzę, że go nie ma :)
+1
Coś słabych masz znajomych ... Ponad 300 głosów utrzymuje się już parę dni.
Sorry ze upne ten durny watek, ale normalnie roznosi mnie zeby poznac zakonczenie, jakies foty skrzynki wojakow itp.