Pomocy!!!!
Mam Saint Row The Third i mam wielki problem!!!! Minowicie gdy włącze sb grę pisze "program ****** przestał działać" ale jak usunę Steam api,Steamclient itd to gra się włączy ale się nie zapisuje BŁAGAM O POMOC!!!!
Tak...i mówię prawde :D
Tak i wszystko jest ok :D
Nie napisales wprawdzie jaki masz system, ale sprobuj moze jakichś trybów zgodnosci - zaszkodzic raczej nie zaszkodzi.
Spróbuję...ale nie wiem czy to pomoże (mam vistę service pack 2)
Matt --> Gosc klamie w zywe oczy, rano zakladal dwa watki, gdzie sie pytal o spolszczenie czy cos takiego do pirata tej gry (oba oczywiscie polecialy).
Nie pomogło :(
Mam od kolegi a w właściwie od kuzyna orginał
Nie pomogło :(
To już możemy Ci powiedzieć. To co podesłał karvimaga to link do programu autoryzującego. Microsoft prześwietlił Ci komputer i wkrótce dostaniesz pozew lub rachunek za zaległe płatności za wszystkie piraty.
Czy wy w końcu nauczycie się, poprawnie nadawać tytuły tematom???
To już możemy Ci powiedzieć. To co podesłał karvimaga to link do programu autoryzującego. Microsoft prześwietlił Ci komputer i wkrótce dostaniesz pozew lub rachunek za zaległe płatności za wszystkie piraty.
Nie bój się jest wyjście. Musisz sformatować wszystkie dyski, nie zostawiając żadnych danych i nie włączać kompa przez pare dni, to może cie jeszcze nie wykryli.