Ukradli mi konto na GOL-u. Stworzyłem kiedyś wątek o shogun 2 total war - miałem pewien problem z tą grą, jak już dowiedziałem się czego chciałem wylogowałem się. Dzisiaj próbuje się zalogować a tu hasło nie działa, prawdopodobnie zmieniony e-mail. Da się jakoś odzyskać konto? Jeśli tak, to gdzie napisać?!?
Konto nazywało się Nefarian, a gdy próbuje się logować wyskakuje, że pomyliłem się przy wpisywaniu loginu albo hasła. Proszę o szybką pomoc!
Co ban? Dla mnie, ale za co? Ja tylko pisałem o shogun 2 total war i nic więcej
Wątpię, że ci ukradli konto. Pewnie źle wpisujesz hasło albo kiedyś zmieniłeś i nie pamiętasz
No albo jest tak jak mówi marcin00
Ale za co niby ten ban? Chce odzyskać hasło, ale pisze że na tym mialu mam tylko to konto, założyłem je przed chwilą, a tamtego nie ma
Da się je jakoś odzyskać?
Znalazłem moje konto https://www.gry-online.pl/forum_user_info.asp?ID=1067775, ale problem w tym że na nim ktoś pisał, ja chyba od miesiąca nie byłem na nim zalogowany, jaki ma mail serwis GOL?
^ link nie działa, to znaczy że dostałem bana?
Nie działa bo postawiłeś przecinek tuż za linkiem ;)
https://www.gry-online.pl/forum_user_info.asp?ID=1067775
Dzięki, ale konta chyba nie odzyskam, bo wychodzi błąd, a to z kolei znaczy, że konta już nie ma (przynajmniej tak mi się wydaje), dostałem, a właściwie ten co mi ukradł konto dostał bana i konta nie ma
marcin00 - wielkie dzięki, myślałem, że konta już nie ma
Ktoś się nieźle pobawił moim kontem z tego co widzę
Da się jakoś usunąć konto na GOLu? Usunąłbym ten i zrobił nowe z normalną nazwą, skoro i tak tamte jest zawalone jakimś spamem
Da się usunąć konto czy nie?
Dzięki, zakładam nowe konto, a to kasuje. Żeby nikt nie myślał że to ten który mi ukradł konto nowa nazwa to Nefarian17
Dziwne, ale czy ktoś z was użył tej nazwy? musiałem dodać k bo Nefarian17 było zajęte
Zakładamy konto, spamujemy wątkami o Far Cry i Total War, rozdajemy klucze do Dying Lighting, dostajemy bana, zakładamy nowe konto. Wow nieźle...
...piszę, że ktoś mi ukradł konto i dostał bana, założyłem nowe bo starego nie ma, albo ma bana
Ja nawet nie mam Far Cry'a, żadnego, nie przepadam za FPSami