Pomoc w wyborze słuchawek gamingowych bezprzewodowych
Witam!
Obecnie posiadam słuchawki SteelSeries Siberia V2 i jestem z nich zadowolony ale niestety są przewodowe a ja chciałbym coś bezprzewodowego. Co polecacie z słuchawek w jakości SteelSeries Siberia V2 albo i lepiej? Dodam też, że słuchawki muszą być multiplatformowe czyli uruchomienie je pod konsole też to dotyczy. Cena do wydania to max 500 zł (przy czym zależy mi na wydajność-cena a nie żeby kasa poszła w błoto).
Zastanawiałem się nad http://www.ceneo.pl/31218041#tab=spec ale nie wiem czy są lepsze od SteelSeries Siberia V2 oraz czy są multiplatformowe.
Z góry dziękuję za propozycje.
Pozdrawiam :)
(przy czym zależy mi na wydajność-cena a nie żeby kasa poszła w błoto).
Nauczka po Siberii?
To nie żadna nauczka. Z Siberii jestes bardzo zadowolony ale zapragnąłem mieć coś bezprzewodowego. Chodziło mi o to żeby np. czegoś nie kupić w cenie np. 500 zł a to samo będzie mi coś oferować w cenie np. 300 zł.
Czytaj mój temat ze zrozumieniem.
Oczywiście, że wiem o czym pisałeś. Przeczytaj mój post ze zrozumieniem :). Chodziło mi o to, że za połowę ceny Siberii, mogłeś mieć lepsze słuchawki.
Chodziło mi o to, że za połowę ceny Siberii, mogłeś mieć lepsze słuchawki. A to o to ci chodziło? No faktycznie zwracam honor:) Dobra ale ty mnie tu nie rozgrzeszaj tylko pomóż mi co mądrego kupić.
@Bart2233 Dzięki za ofertę. Na pewno te słuchawki sprawdzę.
Czekam na kolejne propozycje.
Najwazniejsze zeby mialy transmisje cyfrowa :) nieco ponad limit ale Sennheiser RS 170 albo jakis nizszy model ?
Sam posiadam :) i jestem bardzo zadowolony
sa przeciez Sennheiser RS 160 za 500zl :)
Jejku. Chodzi mi o to żeby były takie same w wydajności jak SteelSeries Siberia V2 albo i lepsze oraz multiplatformowe.
A co myślicie o tym: http://www.ceneo.pl/31218041#tab=spec
Problem w tym ze bezprzewodowe w tej polce cenowej przegrywaja z kabelkiem :/
Ale jak do gry :) to w sumie kazde sie nadadza :)
PeaceMaker jeśli jesteś w tym dobry to poleć mi parę egzemplarzy ok?
Nie jestem w tym dobry :) po prostu w tym przedziale cenowym mozesz kierowac sie roznymi opiniami co do trwalosci wykonania owych sluchawek :)
Wiec jak chesz cos + - 200zl :) to w/w
Dobra. Dziś ostatni raz odświeżam. Może ktoś się trafi, kto mógłby mi coś dobrego doradzić? Jak nie uda się no to trudno się mówi. Będę szukał pomocy gdzie indziej.