POMOC w Diablo 4 Lord of Hatred chciałbym by ktoś mi pomógł zdobyć lepsze przedmioty lub wyższy poziom
POMOC w Diablo 4 Lord of Hatred chciałbym by ktoś mi pomógł zdobyć lepsze przedmioty lub wyższy poziom
moja postać paladyna jest na poziomie udręka 2 nazywa się JUAKUBORION a moje konto ihsahn#21514
chciałbym jęśli gracie w Diablo udostepnić konto by se pograli i nawbijali postaci poziomu :) lub spotkac i wymienić przedmioty np W Kiowosadzie :)
Hasło jeszcze podaj :/
A serio to mobalytics.gg, szukasz buildu na early end game, budujesz, dwa dni potem grasz na U6. I grasz dalej albo zmieniasz builda na swojego i kombinujesz. Nie ma sensu się męczyć. Ja jutro pewnie wejdę już na U9. Trzeba tylko podreperować dps.
Ale ja żartowałem. Trudne to są dark soulsy, a nie diablo 4.
To trzeba farmić. Nie będzie tak, że za pierwszym razem wylecą ci przedmioty, które szukasz. Serio wejdź na tą stronkę i zbuduj coś sobie, z buta wejdziesz na U2 i będziesz kosić wszystko.
nie bądź głupi, nie dawaj hasła nikomu z netu.
wejdź na https://maxroll.gg/d4/tierlists/endgame-tier-list
i sprawdź buildy
czym grasz? aktualnie barb i sorcerer są najbardziej op co nie znaczy że przy dobrym buildzie nie będziesz zamiatał moby z palcem w nosie inna klasa.
aktualnie gram warlockiem którego główną broń nie jest nawet unikalna.
A czy opłaca się kupować ? np to Diablo 4 IV ENDGAME BUILD / PRZEDMIOTY / ZESTAW / WSZYSTKIE KLASY SEZON 13
za 499 zł wbiją mi klasy ale jak to działa ?
tak mi odpisali
witam, build to są same przedmioty + kamienie + runy i ewentualnie brakujące aspekty, cenna jednego zestawu to 499 zł. jeżeli chodzi o wbicie max przedmiotów poziomów itp itd to są zupełnie inne usługi. jeżeli chodzi o zestaw przedmiotów to przekazujemy Panu w grze. a jeżeli chodzi o wbicie lvl zrobienie full lvl na przedmiotach itp itd to robimy na Pana koncie ps/pc
Nie no to musi byc trolling :D
Co ty w tej grze widzisz takiego trudnego, ze nie mozesz sie przebic przez torment 1??? Jezus maria, ja myslalem ze ten mityczny casualowy gracz jest troche demonizowany, ale jak patrze na ten watek to zaczynam rozumiec czemu dzisiaj sie robi gry dla debili.
Polecam Diablo Immortal, tam masz zwykle P2W, nie bedziesz musial nikomu zadnych hasel udostepniac.
jak co to jestem na torment 4 a byłem na 2 nie o to chodzi że casual - choć niedzielny gracz tak :) mało gram tylko fabuła mnie głownie interesuje :) nie gram tak wiele w end-game choć pokonałem nie raz bossów na udręce 2 i nie wypadły mi żadne super przedmioty a jak widzę jak grają gracze na YouTube np z USA to mają super itemy a mi zawsze gówniane przedmioty wypadają.
Możliwe że gram niewiele nie nabijam setki godzin w grze, stad mizerne efekty :)
mam postac na 237 poziomie mistrzostwa mam unikaty i mistyki przedmioty. Gram niewiele, głownie w Niedziele :) ;) ;) a tak serio to chyba jacyś maniacy grają po 100 godzin w te grę :) ja nie jestem żadnym super-diablo-gamerem :) ;) ;)
Ciekawe, bo ja grając 6 godzin dziennie od momentu wydania dodatku mam 223 paragon, a Ty grając tylko w niedziele masz 237.
Coś tu nie gra.... :D