POMOC w Diablo 4 Lord of Hatred chciałbym by ktoś mi pomógł zdobyć lepsze przedmioty lub wyższy poziom

Forum Gry RPG
Odpowiedz
08.05.2026 22:09
JakubOrion
😉
1
odpowiedz
JakubOrion
46
Pretorianin

POMOC w Diablo 4 Lord of Hatred chciałbym by ktoś mi pomógł zdobyć lepsze przedmioty lub wyższy poziom

moja postać paladyna jest na poziomie udręka 2 nazywa się JUAKUBORION a moje konto ihsahn#21514

chciałbym jęśli gracie w Diablo udostepnić konto by se pograli i nawbijali postaci poziomu :) lub spotkac i wymienić przedmioty np W Kiowosadzie :)

post wyedytowany przez JakubOrion 2026-05-08 22:10:28
08.05.2026 22:48
1.1
tur8omru
0
Legionista

Hasło jeszcze podaj :/

A serio to mobalytics.gg, szukasz buildu na early end game, budujesz, dwa dni potem grasz na U6. I grasz dalej albo zmieniasz builda na swojego i kombinujesz. Nie ma sensu się męczyć. Ja jutro pewnie wejdę już na U9. Trzeba tylko podreperować dps.

post wyedytowany przez tur8omru 2026-05-08 22:49:47
Forum Forum Gry RPG
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl