Pokażcie swoją belkę
Skoro można już ustawiać własne belki, to pokażcie Wasze odświeżone profile! :D

Juz ściągam majtki:

Mam nadzieję, że powiecie, że ładne

spoiler start
Ja mam takie ustawione przez GOL i w sumie nie zmieniam, bo ładne.
Potem zastanowię się, co tam zmienić.
spoiler stop
Edyta: Dobra, jednak zmieniam ten 'Starfield' na coś konkretnego >>>>>>>>>>

Juz ściągam majtki:

Aaaaa, taką belkę...
Muszę poszukać tej grafiki w wyższej rozdzielczości
sorry grish za wczoraj (jeśli Cię to cokolwiek)

Mam nadzieję, że powiecie, że ładne
Szanuję za to, że jesteś fanką jednej z najciekawszych gier jakie wyszły ever.
Właściwie to teraz już seria. Choć dalej kręci się wkoło tematu oryginału.
Ja ograłem tylko klasyka z 2005 ale przyjdzie czas na nowsze 'remaki' też :)
Ale tak, jeśli Patho nie ma fanów, to znaczy, że mnie już nie ma na świecie

spoiler start
Ja mam takie ustawione przez GOL i w sumie nie zmieniam, bo ładne.
Potem zastanowię się, co tam zmienić.
spoiler stop
Edyta: Dobra, jednak zmieniam ten 'Starfield' na coś konkretnego >>>>>>>>>>

Trochę nie trybie po co robić rozróżnienie mobile/desktop no ale spoko. Jakoś ustawiłem ;)
Co ile można sobie ustawić belkę? (bo chciałem poprawić, żeby dziewczyny u dołu było widać)
Edit: Trzeba było precyzyjniej kliknąć
Podejrzewam że chodzi o to w jaki sposób strona wyświetla się na ekranie telefonu.
Musisz tylko dobrze wykadrować - to nie takie trudne
Czemu na desktopie można tylko połowę obrazka ustawić?
Ukryte działania mające na celu zachęcić do używania apki w telefonie.
Żeby właśnie stare dziady siedzące tylko przed PC poczuły zazdrość, że w telefonie można mieć cały obrazek :D

Szkoda, że nie widać całości jak na smarkfonie.
Do tego teraz 'belka' wygląda jak twarz Spawna ;)

Jak zobaczyłem nową funkcję, to od razu wiedziałem, że chcę coś z tej gry - to był impuls. Niestety nie mogłem znaleźć żadnego fajnego artworka, więc wypromptowałem własnego na bazie mojej ulubionej sceny z tej gry.
Wielka szkoda, że niestety na PC trudno coś sensownego z tego wykadrować tak, by równocześnie dobrze wyglądało na mobile.
Ogólnie estetycznie bardzo fajny pomysł, szkoda, że cała reszta profilu wygląda nadal jak pół dupy zza krzaka, pod spodem jakieś mikrookienko z platformami... Ale rozumiem, że to zostanie zmienione za kolejny kwartał ;)

Jeszcze nie modyfikowałem swojej belki, ale starałem się uchwycić uśmiechniętego wilczka aby wszystkim było miło.
PS Grafiki nadawane były losowo czy dobierane na zasadzie jakiś postów czy upodobań giereczkowych?
Via Tenor
Wow co za progres! :))
Tylko szkoda że conajmniej z tym o 10 lat za późno.
Zbędny "gadżet", aczkolwiek mało kogo obchodzą kogoś profile i te "belki" by móc cieszyć i napawać się teraz tymi obrazkami.
Fajne. Mam takie pytanie, czy aby edytować belkę najpierw należy dodać obrazek z awatarem?

Mój ulubiony zespół, czyli The Beatles. Zespół, który wpłynął na mnie tak bardzo, że zacząłem kolekcjonować winyle z ich muzyką. To oni rozpalili we mnie miłość do rocka. Prawdziwa klasyka gatunku. Mam nawet pierwsze wydanie płyty z tła profilu, czyli Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band.
Ogólnie spoko opcja. Można się poczuć wyjątkowo.

ja tam lubie takie bajery. :) zawsze to jakas pierdolka, ktora chetni moga sobie spersonalizowac. Kolejna cegielka skladajaca sie na budowanie swojego unikatowego profilu.
U mnie wleciala ilustracja z Dinotopii. Dlugo nie moglem zdecydowac sie, ktora wybrac bo wszystkie uwazam za przepiekne. Troche szkoda, ze trzeba tak kombinowac z przycinaniem tych obrazkow ale i tak jest git.
Pomysł świetny, jednak przeszkadza mi nieco, że kawałek belki w wersji mobilnej jest skutecznie zasłaniana przez awatar. :(
Ja to chyba za głupi na to jestem, bo nie wiem jaki rozmiar grafiki dobrać żeby mi pokazało to co chciałbym na wariancie komputerowym bo jak zmniejszam to i tak działa tak samo...
Po prostu manipulowanie na PC nie ma sensu, bo zmniejszanie i tak nie spowoduje, że obraz skupi się na większym centrum obrazka.
Przez panoramiczny styl najlepiej wybrać jedynie 'jeżdżąc' góra/dół bo lepiej nie będzie.

U mnie zawitały steampunkowe klimaty :)
Poniżej link do tapety, gdyby ktoś był zainteresowany
https://wallpapers-clan.com/desktop-wallpapers/steampunk-city-airship/
To ktoś w ogóle odwiedza strony profili?
Super że GOL się rozwija - właśnie z miesiąc temu sugerowałem im zmiany i to była jedna z nich :)
Jeszcze by ogarneli te stare zainteresowania - zamiast tych paskudnych kafelków dali jakoś inaczej, i dodali obsługę kart PSN Profiles to byłby miód i orzeszki <3 oczywiście wkrótce dam fajną grafikę i się pochwalę xD