W materiałach śledztwa są zdjęcia świadectwa maturalnego dla napastnika reprezentacji narodowej Arkadiusza Milika, rozmowy o dyplomach dla rodziny byłego reprezentanta Polski Piotra Świerczewskiego oraz kopia licencjatu dla pomocnika reprezentacji Jacka Góralskiego, który w dniu meczu polskiej kadry miał bronić dyplom z teologii adwentystycznej
teologii adwentystycznej
Z daleka brzmi walem, nikt normalny nie konczy takich kierunkow.
30 minut sparingu, a tu Hakan dwie asysty, brameczka. Mówicie, ze to w jego stylu i robi to tylko po to by pasywniej dreptać w meczach z Juve?
Ponoc po zaklepaniu Warana MU ruszyl bardzo zdecydowanie w kierunku Rubena Nevesa. Jesli jakims cudem on trafi na OT, to chyba zes*** sie ze szczescia.
Jeszcze gdyby tak na odciazenie Wan-Bissaki trafil tu Trippier, to mam okno marzen i pelen orgazm.
Ogólnie to pierwsze okienko od lat, że na rynku jest sporo bocznych obrońców i wahadłowych na poziomie. Jest w kim wybierać, wielu jest też na sprzedaż, z samym Interem łączony jest Dumfries, Florenzi, Bellerin, Kostić, Telles i jeszcze paru innych. Przypominam, że parę lat temu nawet kluby bijące się o tryumf w LM mialy spore luki na tych pozycjach.
Jakbym był tą firmą Team Viewer to bym ich pozwał, przecież ta koszulka to sabotaż
Musiałby jeszcze odejść Pogba wraz z tym rakowym opasem.
Jakieś ploteczki były, że zaoferował go lfc.
Akurat w jego przypadku to by nawet pasowało :D
Loon, Bellerin za Lautaro. Brzmi jak świetny deal. ;]]
Dobrze, że mecz był w sobotę, w przeciwnym razie po meczu cały Radom by wracał do Warszawy przed dniem roboczym, a tak to można świętować.
Dobrze, że mecz był w sobotę, w przeciwnym razie po meczu cały Radom by wracał do Warszawy przed dniem roboczym, a tak to można świętować.
Ty! Holender (w sumie powinienem Cię nazwać Niderlandczykiem)! Nie mądrzyj się!
Nic nie rozumiecie. Przebiegły Czesio swoim sprytnym posunięciem celowo dzisiaj wprowadził w błąd obserwatorów Partizana.
Hahaha, Radom dzisiaj nie zaśnie!
Oby zasnął, nawet nie chce wiedzieć jaki chlew będzie się dział w bloku moich starych.
Nie wiem, aczkolwiek domyślam się.
Nie wydaje mi sie zeby kibic Milanu znał ból odrzucania oferty 130 mln za zawodnika
Oddać za darmo - to inna bajka
Chelsea are getting confident to sign Lukaku soon. Direct talks with Inter, new official bid coming. €12m net per season + add ons offered to Romelu who’s open to re-join Chelsea ?? #CFC
Inter are considering Duván Zapata as replacement - and Atalanta will go for Tammy Abraham.
po ptokach chyba
troche bez sensu, bo duvan tani nie bedzie, atalanta nie jest na musiku i wie, ze inter ma hajs
troche bez sensu, bo duvan tani nie bedzie, atalanta nie jest na musiku i wie, ze inter ma hajs
Matiemu się to śni po nocach, tylko zamiast Duvana wstaw Dembele, Atalante zamień na BVB a czarne pasy Interu zamaluj wiśniową szminką.
dani alves to myslalem, ze juz na emeryturze, bo ile mozna(38l), a ten w sobote w finale na olimpiadzie wystartuje
Ten obecny Lukaku ma niewiele wspólnego z tym z United
IMO lepsza opcja niż Kane, a Haaland też taki niepewny trochę bo to dzieciak jeszcze i jak Werner może mieć słabsza formę..
No ale i tak BVB Hallanda nie chce sprzedać co mnie w sumie dziwi
No nie wiem, czy lepsza opcja, niż Kane. Typ od kilku lat napieprza bram ile wlezie, zna Premier League jak własną kieszeń, ale lepiej ściągnąć Lukaku, który już raz od tej ligi się odbił. Idzie mu w Serie A, gdzie wielu sysych napadziorów z innych lig (po takich se rezultatach), pokazywało się tutaj z super strony. W sensie nie chce, żeby to zostało odebrane tak, że Serie A to gorsza liga, chodzi mi o to że jest inna. Jeszcze obydwaj kosztują praktycznie tyle samo.
edit: Jedyna wada Kane'a to jego kontuzje, bo pilkarsko zjada Belga na sniadanie. +1
Loon wklejal tu pare jego bramek i jedna rzecz sie nie zmienila - pilka odskakuje mu na kilka ladnych metrow, a to byla glowna przyczyna niepowodzenia w MU.
IMO lepsza opcja niż Kane
Lulz
Jedyna wada Kane'a to jego kontuzje, bo pilkarsko zjada Belga na sniadanie.
Lukaku to obecnie najlepsza dziewiątka świata po Robercie Lewandowskim
Aha, no i to United jest od dekady chujowy, a nie epizod Lukaku w United
On w tej Chelsea będzie miał chore liczby, chore, będziecie błagali żeby przestał strzelać i asystować
Spoko, przed meczami PL i tak sie kleka, bedzie mozna polaczyc BLM z blaganiem Lukaku.
Lukaku to obecnie najlepsza dziewiątka świata po Robercie Lewandowskim
To wiele mowi o poziome 9 w obecnych czasach...
No nie ma przyjęcia i techniki jak Messi, ale od kiedy tego się właśnie wymaga od 9-tek? To aż takie ważne? Natomiast jest to jednoosobowa armia na połowie przeciwnika, strzela, rozgrywa, zbiega na skrzydła, robi sprinty, a obrońcy się od niego dosłownie odbijają.
https://youtu.be/aHzKJOC19SU?t=197
Dla mnie też po Lewym, numerem 2 jest Lukaku
Kane nie jest tak dobry fizycznie
Dzisiaj zacząłem urlop i chciałem świętować podpisanie nowego kontraktu...
już są memy :D
Dzisiaj zacząłem urlop i chciałem świętować podpisanie nowego kontraktu...
On tak serio? LOL
Depay podobno dobrze się z Griezmanem dogaduje, będzie dobrze Mati
Mógł zostać i grać za darmo ale taki z niego miłośnik wielkiej Barcelony właśnie... :D
A tak całkiem serio, z bezstronnego punktu widzenia to całkiem ciekawe rzeczy. Ciekawe gdzie wyląduje, zabawnie bedzie jak oleje już wielka piłkę i se pójdzie do Miami albo wróci do Argentyny.
Milan lubi ściągać szrot, dawaj Leo, kolega Zlatan już czeka
Jeszcze pol godziny temu czytalem, ze klub porozumial sie z Messim, ktory przystal na 50% obnizke pensji, WTF?
Może do USA pojdzie
co dal Barcelonie to jego, za naszych czasow nie zakladam, zeby ktos podobny sie trafil.
Nie mam jakiegos wielkiego problemu, zeby na koniec zobaczyc go w innej koszulce, tez pokibicuje
przeciez to jest najlepsze co sie tej barcy moze teraz przydarzyc, oni nic nie wygrali od 2015 i są trawieni rakiem leo messiego
ostatnie 6 lat w zyciu barcelony? "nieee, tego nie, bo messi go nie lubi, a na tego nas nie stac bo messi chce podwyzke"
a trofeow malo, patologia
No, Loon wreszcie napisal cos na trzezwo.
Im predzej Barca nauczy sie zyc bez Messiego, tym lepiej, toc to juz dawno nie ten sam pilkarz.
Ciekawe czy zagra pożegnalnie z Juve o Puchar Gampera. Chociaż patrząc na ten komunikat Barcelony, to pewnie kosę mają.
nie no, serio, pod katem naciagniecia depaya i kuna praktycznie za free to laporta zrobil biznes w opor
?? Les premiers contacts pour Lionel Messi ???? ont commencé, et le PSG espčre le convaincre. Le travail va s'intensifier dčs demain, Paris est le grand favori.
L'Argentin est un grand désir de Nasser Al-Khelaďfi, et il rejouerait volontiers avec Neymar ????.
(@DiMarzio) ????
c'est fait
Że ma pel klod
No kuzwa zabojadzie, nikt tu nie parla po francusku oprócz ciebie
A atak Griez - Kun - Depay wyglada na zdrowy i zbalansowany atak, a za oszczędzone na karakanie pieniądze może nawet uda się kupić środkowego obrońcę czy pomocnika
Jeszcze nie wiadomo czy uda się zarejestrować Kuna i Depaya, bo podobno z nimi budżet też nie spełnia regulaminów ligi.
Dorośli ludzie, którzy zarządzają jednym z największych i najbardziej rozpoznawalnych klubów na świecie, nie potrafią używać kalkulatora i podpisują wszystko jak leci z nadzieją, że jakoś to będzie.
Jakbym mojemu czterolatkowi odpalił sejwa w FMie to by mniej głupot narobił, niż te pajace. Po prostu niewiarygodne.
Że ma pel klod
Omle di fromaż :)
90% Francuzow pewnie wrzuca w translator, zeby przeczytac cokolwiek w jezyku innym, niz francuski.
"a za oszczędzone na karakanie pieniądze może nawet uda się kupić środkowego obrońcę czy pomocnika"
Przecież dzięki Messiemu Barca i La Liga zarabiają ogromne pieniądze. Po odejściu Messiego Barca już nie zapewni sobie takich kwot od sponsorów. La liga się teraz pogrąży a Premier League odskoczy jeszcze bardziej.
Wielki smutek nie będę ukrywał, chyba najsmutniejszy dzień w mojej przygodzie z kibicowaniem.
Z drugiej strony nie dawno miałem jeden z najpiękniejszych dni jak Messi wygrał z Arg Copa. Wzruszyłem się bardzo że w końcu mu się udało.
Fajnie jakby sobie przeszedł do Paryża miło będzie oglądać go razem z Neymarem. Jeszcze jakby tam CR7 wpadł to już w ogóle była by bajka.
L'Unione Sarda – Cagliari nie chce już wypożyczać Interowi Nandeza. Sardyńczycy oczekują od razu aktywowania klauzuli Urugwajczyka w wysokości 36 mln euro.
Oho, "efekt neymara" się zaczął
NOWA: https://www.gry-online.pl/forum/pod-pomocna-dlonia-cz-885-po-latach-upokorzen-leo-messi-sam-upoka/zcefb852?N=1