Następna będzie Hertha, a potem Derby County.
Ja nie wiem kim on bedzie w tej Romie w ogóle grał.
W Romie nie bedzie takiego cisnienia.
No i bedzie chyba pierwszym trenerem, ktory ma szanse dwukrotnie odpasc z LE w trakcie jednego sezonu.
No i bedzie chyba pierwszym trenerem, ktory ma szanse dwukrotnie odpasc z LE w trakcie jednego sezonu.
ale on ma zaczac od przyszlego sezonu
rzym jakis mocno zdesperowany, ja stawialem raczej na kierunek chinski, bo mowil, ze liga niemiecka i francuska za cienka dla niego :D
Następna będzie Hertha, a potem Derby County.
No i bardzo dobrze. Wtedy w końcu zacznie pracować na swoim poziomie. Piłkarski świat poszedł do przodu, a Mou dziś jest tylko zadufanym w sobie dinozaurem który ostatnie kilka lat leci na renomie zdobytej jeszcze w czasach kineskopowych telewizorów. Im szybciej i głośniej sobie ten głupi ryj rozwali, tym lepiej dla piłki.
Zapalmy znicz dla Romy, jego kolejnej ofiary.
[*]
No już bez przesady. To nadal Mourinho. To obecnie chyba jedyny trener w Serie A, który wygrał LM. Dwukrotnie.
Ten szejk, który dziś awansuje, bardziej łamał FFP :>
Z dwojga złego wolę aby to było psg
Da się gdzieś w sieci pooglądać dzisiejszy mecz lm tak żeby Zygmunt Solorz nie zarobil?
Da się, ale nie można o tym pisać na forum
chyba że nazywasz się krzysiu bosak, wtedy można
Linka nie dawaj. Powiedz co wpisać w Google.
Albo napisz tak: jest taka strona (tu nazwa) której działalności nie popieram.
No i po PSG
Wieśniara, na reddicie masz super transmisje. Linku nie podam, bo pamiętam jak żeś na gierce trollował.
A olać ten mecz. Jutro pooglądam. Spać idę. Chwilę popatrzę na Gwiazdy lombardu.
PS. Jak ktoś nie potrafi grać to trolluje.
Nie korzystam z gejowskich stron jak reddit czy inny wykop, ale dzięki za info.
Nie oglądałem Bayernu z PSG, ale ci pierwsi muszą mieć wesoło w obronie, że PSG ich pokonało
Pepik, City mądrze ustawił i PSG nie ma
Co do linków to polecam na przyszłość dlrow.smirts (od tylu). Ale uwaga na gorące mamuśki w okolicy.
Jezu Werner i Havertz w pierwszym składzie
Po ustaleniu nowego terminu potyczki z Liverpoolem wychodzi na to, że MU gra 3 mecze w 5 dni.
Ktoreś spotkanie trzeba będzie raczej odpuścić.
Chyba lepsze to niz oddanie meczu walkowerem nie?
W ogole nie ogarniam jak kibice mogą wpłynac na mecz (a raczej jego brak), przeciez to jest jakas komedia
W którymś meczu będą musieli zagrać zmiennicy + ta obiecująca młodzież (imo), więc mamy też drugą stronę medalu.
Niech wreszcie Donny dostanie prawdziwą szansę i poczuje trochę presji.
Ojezu ojezu werner w pierwszym składzie.
Werner strzela dobijając havertzową poprzeczkę.
#eksperty
Wiedziałem, że moje narzekanie ich zmotywuje
Ale co zepsuli to ich.. Ostatnia akcja Havertz zamiast na drugą stronę to się kiwa xD
Z tego co pamiętam to Werner i Havertz nie pasują do klubu btw
No bo tak jest i ten gol tego nie zmienia, inna rzecz, że narzekanie na nich na forum spowodowało nagły wybuch formy u obu.
W sumie to ja profilaktycznie przy okazji: lewy to kurczak i nie pobije rekordu gerda
#voodoo
Liczyłem, że będą dominować.
Trochę mi się nie podoba, że oddali inicjatywę, ale póki jest wynik to nie narzekam
To trochę to co pisałem w sumie, werner i havertz lepiej grają kiedy przeciwnik ma piłkę, no nic, zobaczymy
I tak city ma puchar.
Już powinno być po meczu.. ehh Havertz
No dobra wszyscy marnują 1 na 1 :/
Pięknie, założyłem się z kolegą i mówiłem, że będzie 2-0
Real pięknie zesrany, City w finale też się zesra
I tak city ma puchar.
Dzięki Nojtm! (y)
Dobre meczycho. Chelsea zajebiście taktycznie to zagrała. Trochę kłuje w oczy skuteczność ale Couetois to w końcu jeden z najlepszych bramkarzy. Kante jak zwykle MOTM.
Real nic nie miał do powiedzenia dzisiaj. Szkoda, ale nie zasłużyli na finał. A panu z nr 7 powinni zabronić występować w znaczniku w którym występowała legenda. Najlepiej to niech wraca do Londynu
A co miał płakać ? On tam taka kasę zarabia, ze powodów do płaczu na pewno nie ma.
Real miał mieć spacerek, juz mieli puchar podnosic xD co najlepsze juz w pierwszym meczu bylo widac, ze Chelsea jest o klase lepsza
Nic mnie tak nie wkurza jak pycha kibiców Realu i Barcelony, dlatego zawsze jak te druzyny przegrywaja to radosc jest podwójna.
Nie spodziewałem się, ze Tuchel jest az tak dobrym taktykiem
Wielki taktyk poskromił najgorszy Real od 10 lat.
City - Chelsea już w sobotę w lidze, no popatrz.
Od tych 2 najbliższych spotkań z obywatelami zależy, komu ghost będzie kibicował w przyszłym sezonie.
Słabe prowo, ja od zawsze za Chelsea czyli od 2004 wtedy się piłką zacząłem interesować
Tuchel to ile jest w Chelsea? Jak dobrze pamiętam 3 miesiące
Drużyna Lamparda w tym sezonie grała piach, zero stylu, zero pomysłu
Gość nagle odmienił cały zespół jak magiczna różdżka
Sam w niego nie wierzyłem, bo wydawało mi się że jak na taką pakę jak ma PSG to trochę za mało z nich wyciskał, czas pokazał że wyciskał z nich 100%
Meczu ligowego z City nieśmiałym obstawiać, pewnie wyjdą bardziej rezerwowe składy
A co miał płakać ? On tam taka kasę zarabia, ze powodów do płaczu na pewno nie ma.
Nie no, mógł do szatni iść z nimi i poświętować awans. Jeszcze by się na pizzę załapał.
Nikt mu nie zabroni pokręcić beki z kumplami, ale od gościa, który kosztuje 160 baniek, trzeba wymagać chociaż pobiegania po boisku.
Nic mnie tak nie wkurza jak pycha kibiców Realu i Barcelony, dlatego zawsze jak te druzyny przegrywaja to radosc jest podwójna.
O czym typie do mnie mówisz, wyraźnie napisałem, że Real nie miał żadnych argumentów z Chelsea i zasłużenie nie awansował.
O tym co było przed meczem, smieszki heheszki, że grają z jakimis nol nejmami
Memy w internecie itd.
No ja od poczatku mowilem, ze Ghost jest za Chelsea.
On po prostu przez jakis czas robil uniki, bo w pewnym momencie wstydzil sie przyznac.
Portal sport.1.de opublikował ranking 20 najwybitniejszych piłkarzy w historii Bayernu. Czy waszym zdaniem nie brakuje tu naszego rodaka?
Ranking:
1.Franz Beckenbauer
2. Gerd Mueller
3. Lothar Matthaeus
4. Sepp Maier
5. Oliver Kahn
6. Bastian Schweinsteiger
7. Philipp Lahm
8. Karl-Heinz Rummenigge
9. Thomas Mueller
10. Arjen Robben
11. Paul Breitner
12. Klaus Augenthaler
13. Mehmet Scholl
14. Uli Hoeness
15. Franz Roth
16. Stefan Effenberg
17. Franck Ribery
18. Jerome Boateng
19. Javi Martinez
20. Georg Schwarzenbeck
J E B Ł E M
To jakaś szurnia jest, aczkolwiek i tak 3/4 tych nazwisk się broni tak czy siak. Lewego i Alabę mogli wcisnąć za jakiś dwóch anonimów i git, kolejność jebać i tak nie ma sensu.
Nie doszukiwałbym się tu antypolskości.
Swoją drogą, zwykle unikam książek o piłce, ale zamówiłem sobie nowe historyjki falka, pewnie będzie straszne gówno przez to :/
Powoli zaczynam rozumieć, dlaczego Wuefista boi się niektórych piłkarzy na boisku i opiera zmianom...
Mam znajomego kibica Arsenalu, dzisiaj sie go pytalem jak to widzi i powiedział, ze Roma predzej wygra niz Arsenal
Jednak swój pozna swego
spoiler start
Meczu nie ogladałem, ale chyba braklo im szczęścia
spoiler stop
Zgodnie z moimi przewidywaniami. Emery przechodzi do finału. Zero szoku - ten klub to mem. Jak to jest, że wszyscy przed i po Arsenalu stają się dobzi, a w tym pajacerskim klubie samo dno i wodorosty. Może zacznę kibicować czelsi. Albo kurczakom.
Z obecną budą (stan 1:0) ile mu brakuje do wyrównania?
Ależ Christensen się zesrał, grał tyle czasu ponad stan, w końcu musiało to nadejsc
Może w końcu Zoume doceni Tuchel
Edit Gilmour się nadaje do tarcia chrzanu
Gdyby nie te nieszczęsne reprezentacje...
No ale rekord w tym tempie jeszcze dzisiaj.
Tego Comana by glazery kupiły jak z Sancho nie pyknie ale wolałbym anglika, natomiast Gnabrego lepiej nie bo on lubi przemieszać kakao.
Dwa gole do pobicia rekordu na cztery pozostałe mecze, do zrobienia. Szkoda tych reprezentacji, bo rekord by pewnie ładnie wyśrubował.
Zostały dwa mecze i dwie bramki do pobicia rekordu. Moim zdaniem na spokojnie. Oby tylko Flick nic nie namieszał ze składem po zapewnieniu mistrzostwa.
Szkoda tych reprezentacji, bo rekord by pewnie ładnie wyśrubował.
Tego już nikt nie ruszy, no chyba, że sam Lewy w przyszłym sezonie
Ktoś tam kiedyś w końcu ruszy, ale może nie dyskutujmy o biciu rekordu, którego nie ma ;-)
https://www.youtube.com/watch?v=OMdS1UBa0UI odpalcie sobie od 1:25 i zobaczcie co on wyprawia w tej bramce - i tak jest w kazdym meczu, 60% straconych przez Inter goli to tego typu klopsy topowego niegdys bramkarza, takiego zjazdu jeszcze nie widzialem
Ponawiam propozycję odkupienia z Londynu wielkiego hiszpańskiego talentu. Podpowiem, że rymuje się z "... to kawał cepa"
Dziękuję, nie skorzystam, ale Ngolo Kante zawsze chętnie. Może wymiana za Handanovicia? Wy zyskalibyscie klasowego zmiennika, a Inter eeeeee ngolooooo kanteeee
A united chce się podobno DDG pozbyć bo Ole stawia na Hendersona a David raczej nie zgodzi się na granie w LM, a nie czekaj :D
Leno też na wylocie z Arsenalu, loty obniżył, kadłub mu drzewa dziurawią. Duże ruchy na rynku będą z tego co widzę, Szczęsny rzekomo też odchodzi z Juve.
Solskjaer twierdzi, że przed finałem LE czeka go trudna decyzja w kwestii obsady bramki, ale ja mam nadzieję, że to tylko takie gadanie pod publiczkę. Imho De Gea w rewanżu z Romą wywalczył sobie wyjściową jedenastkę w Gdańsku.
Milan dużo lepszy, zasłużone prowadzenie póki co, choc moim zdaniem byla reka :F
Szczęsny
Edit - ale czemu Ibra nie strzelał?
Szkoda, że Sevilla nie utrzymała prowadzenia.
up. Biorąc pod uwagę fakt, że Groningen grało na wyjeździe, to Robbena czekałaby blisko 3h jazda :P Chyba, że po to już po powrocie autokarem dojazd na chate :D
Martwi mnie ta cisza ze strony Bullza i Valema, chyba mieliśmy wczoraj dwa zawały
O kurde, zapomniałem, że to forum jeszcze istnieje.
Napiszę zatem tylko tyle, że Cavani jest wspaniały.
Na MU to nigdy nie można liczyć. Partacze.
Ten wynik to jedna z najlepszych definicji mieszanych uczuć.
PS. Im dalej w las, tym mniejsze nadzieje wiążę z Donnym. Oby mnie chłopak wyjaśnił w przyszłym sezonie.
Dobrze, że mam Rebicia w fantasy, oh wait
czelsi - pięknie to tuchel poukładał :D
W Serie A nadal obowiązuje zasada, że w przypadku dwóch drużyn z taką samą ilością punktów o miejscu decyduje bezpośredni bilans spotkań, czy coś pozmieniali?
Bo jeśli tak to Milanowi wystarczyłoby wygrać mecz z Cagliari i miałby zapewniony udział w LM.
Juventus ma teraz jeszcze Inter przed sobą
Inter jak Inter, ale Conte będzie chciał wygrać 5-0, choćby sam się musiał wstawić na boisko
Okazuje się, że jest jeszcze scenariusz, w którym Milan nawet w przypadku zwycięstwa z Cagliari nie awansuje do LM.
Żeby do tego doszło to:
Atalanta przegrywa z Genoą, a wygrywa z Milanem,
Juventus wygrywa oba mecze,
Napoli wygrywa oba mecze,
Milan wygrywa z Cagliari, a przegrywa z Atalantą,
wtedy Napoli jest drugie, a Milan kończy na piątym miejscu, bo w tabelce Atalanta, Juve, Milan wypada najgorzej.
Taki scenariusz wydaje się jednak niezwykle mało prawdopodobny.
Jeśli już mowa o awansach, spadkach itp to w małopolskiej czwartej lidze (podział na zachód/wschód), które liczą odpowiednio 19/20 (!) zespołów wygranie swojej ligi nie gwarantuje bezpośredniego awansu do 3 ligi, tylko dopiero wygrani dwóch lig grają między sobą baraż o awans.
Teraz jeszcze pół biedy, bo z zachodem (Kraków) można jeszcze powalczyć w tym sezonie, bo za rok wtopa gwarantowana, bo Wieczysta będzie z automatu jechać z każdym.
Wisienką czy tam truskawką na trocie jest fakt, że tam gdzie jest 20 drużyn, w każdej kolejce pauzują dwa zespoły :D
Jak się nad tym zastanowić to ma sens, ale wiadomo że lepiej ponarzekać. Piłeś - nie pisz.
Lewy wyrównał rekord. Pięknie
Patrząc co robi Atalanta w Genoi to Milanowi jutrzejsze zwycięstwo z Cagliari zapewni udział w LM.
Za to w konkursie na najbardziej gównianą drużynę sezonu we wszystkich ligach chciałbym zgłosić kandydaturę Torino
Mam nadzieję, że w ostatnim meczu Lewego nie zje stres, a sędzia wyczaruje ewentualnie jakiegoś karnego na skraju podyktowania.
Ed.
O żesz... Świątek w ciągu jednego dnia trzasnęła ćwierćfinał i półfinał, szacuken :o
Napoli, don't let me down
W premier league też ciekawie, oby Liski weszły do top 4 a czyim kosztem to się okaże.
No Inter stał, ale Cuadrado w pojedynkę wygrał mecz, jeszcze karnego sobie wywalczył - w tym sensie, że tam nawet nie było faulo, a on go zrobił :D https://twitter.com/LKinoshi/status/1393649213435785216
Mam nadzieje, ze Napoli i Milan mimo wszystko pocisną. Ogólnie wolałbym wysłać do LM najlepszy garnitur Serie A, ale śmiesznie będzie zobaczyć Agnellego "Superligę" w Lidze Europy ;F
edit: neu(tm) https://www.gry-online.pl/forum/pod-pomocna-dlonia-cz-882-krol-bundesligi-pan-robert-lewandowski/z5eea208?N=1