Lubiłem bardzo pograć w PESa 4 na PS2, ale nie wiedziałem, że teraz jest taki drogi
Co ten Sterling
Edit
Kto komentuje ten mecz? Całkiem przyjemnie się słucha gościa
Anglia jak zawsze nieoceniona, ale mam nadzieje, ze jednak strzela na 2:1, bo juz sobie nie moge wybaczyc, ze Argentyne obstawilem wbrew przeczuciu i tu tez smierdzialo mi remisem.
Anglia gra niezłą kupę ale na szczęście jest Kane. Nie rozumiem dlaczego Rashford nie gra od pierwszych minut. Przecież Sterling nic nie grał. Z resztą jak większość zespołu...
Swoją drogą ten Loftus to niezly dzik.
No, ale lepszy wypalony Fabregas i Drewnokoko
dobra
opi**dolimy ich
troche nie mamy wiary w naszych
przeciez to nie sa alkoholicy do bicia, ktorzy sami nie wiedza co tam robia
a przeciwko? pare murzynskich wiosek, mane i koulibaly
troche ku**a wiary
powiem wam, ze to bedzie wyrownana grupa. japonczycy tez daja rade, myslalem ze beda dostarczycielem pkt a tu prosze.
Skład naszych:
Wojciech Szczęsny - Łukasz Piszczek, Michał Pazdan, Thiago Cionek, Maciej Rybus - Jakub Błaszczykowski, Grzegorz Krychowiak, Piotr Zieliński, Kamil Grosicki - Arkadiusz Milik, Robert Lewandowski.
No i tradycyjnie. TVP nie przewidziało, że dużo osób będzie chciało oglądać na stronie internetowej, no i tradycyjnie wysiadły im serwery -.-
Naprawdę nie mogli przewidzieć, że będzie dużo chętnych?
EDIT: Naprawili. Oby na stałe.
Widzę, że Senegal przyjął standardową taktykę na naszą reprezę - daj Polakom piłkę, załatwią się sami. Przy takiej biedzie przy rozgrywaniu piłki od tylu niestety może się udać.
Milik znowu powtórka sprzed 2 lat?
To jest stara dobra repra, alternatywa dla polskich kabaretow. Brakuje jakiejs czerwonej albo samoboja i bede juz spelniony jak chodzi o te mistrzostwa.
Dziekuje <3
To jest stara dobra repra, alternatywa dla polskich kabaretow. Brakuje jakiejs czerwonej albo samoboja i bede juz spelniony jak chodzi o te mistrzostwa.
Wykrakałeś
Skutecznosc podan powinna byc wyrazona w promilach.
Haha
Rany takie guffno grac
Czyli wracamy do formuły
Mecz otwarcia
Mecz o wszystko
Mecz pocieszenia
Paradoks polega na tym, że przy takim wyniku receptą jest zdjęcie z boiska Milika.
Dobra, spokojnie. Jeszcze druga połowa jest. A coś czuję, że zaraz władują wyrównującą do przerwy :)
Wejdzie Peszkin i załatwi sprawę.
pozdrawiamy freestyleowca Glika
Jak oni chcą coś ugrać jak nie potrafią utrzymać piłki przy nodze przez 2 sekudny, albo mają cela jak przy zezie rozbieżnym choćby w przypadku Milika.
Bo o szybkości nie ma co mówuć, jeden potrafi obiec naszych 4.
Najgorsze jest, że Senegal nie gra wcale wielkiego meczu. Pomiędzy formacjami jest dużo luzu, pressing przeciwnika też nie jest jakis wyjątkowy.
Uhhh ahhh przynajmniej 1/4, wychodzimy z grupy na luzie.... ;D
Gorszy od tego meczu jest tylko komentarz Szpakowskiego....
W sumie różnice między euro a teraz są niewielkie, ogranicza się to do tego że:
1) Nie ma Glika.
2) Krychowiak nie jest taki dobry.
Ktokolwiek za Cionka, środkowy pomocnik za Milika, Krycha wyżej, boki obrony niżej i gramy tylko po ziemi. Po 1:1 Kownacki za Grosika. Tak bym to rozpykal w Football Managerze ;)
Nawalka cieciu
milik do zmiany bo gramy w 10, a wlasciwie w 9, bo jeszcze ciolek... (a o pazdana sie balem, sory michal)
Bednarek za Błaszczykowskiego. Adaś przechodzi na grę z trzema obrońcami. Loon, Twoje ulubione ustawienie :))))
Błaszczykowski zszedł. Mecz o wszystko z wkurzoną Kolumbią? Brzmi dobrze.
O boziu, jak ja tesknilem za ta patologia XD
Dwaj gracze ze świetną formą. Cionek i Krychowiak. Od początku bez formy, a Adaś swoje.
Czy ktoś może wytłumaczyć Adasiowi, że niewykorzystane zmiany nie przechodzą na kolejne mecze.
Irytujący jest Szpakowski, który sugeruje, że sędzia lepiej traktuje rywali... No ludzie. Wiem, że jest wkurwiony. Wszyscy jesteśmy, ale ogląda go ileś tam milionów ludzi, więć mógłby być chociaż trochę obiektywny.
No dawać ten remis!!!
Jestem w szoku, że kandydat do tytułu mistrza świata przegrywa z Senegalem.
P.S Najlepszy zawodnik: Szpakowski... :D
mecz z kolumbia o wszystko, dla jednych i drugich. paradoks.
a mial byc final ms ;(

Arsenal news w tle jakiś fajny dżingiel z wiadomości:
- Leno podobno klepnięty, jutro ogłoszenie;
- Transfer Torreiry dalej niepewny. Następują trudności w rozmowach, z powodu Mundialu;
- Ogłoszenie transferu Sokratisa ma nastąpić w Lipcu;
- Yacine Adli zostaje w PSG.
Co wy wiecie o betowaniu. ->
Lekki dysonans był przy zakładzie na Senegal, ale poskutkowało. Dużo osób wiernie oddała głos na Polskę. :P

mhm, leno w arsenalu, juz nawet bayer mu podziekowal oficjalnie.
wreszcie koniec meki z czolgista, pewnie jakby wenger dalej siedzial to nic by sie nie zmienilo na tej pozycji, bo przeciez cech ma jakosc.
ed. w sumie juz oficjalnie.
Cieszy mnie to, że wreszcie w tym klubie jest ktoś normalnie myślący, kto potrafi dostrzec (w sumie to nietrudno) braki i problemy danych pozycji. Środek obrony szwankował - Sokratis, prawa obrona zaczęła się opieprzać - Lichtsteiner, bramkarz zalicza regres, jest zużytym ręcznikiem - Leno. Brakuje jeszcze jakiegoś defensywnego pomocnika i można z optymizmem patrzeć na przyszły sezon. Jeszcze coś gadane było o ściągnięciu Gelsona Martinsa, ale wydaje mi się, że bez sprzedaży Lacazette'a taki transfer nie ma sensu.
Czyli Ruscy jako pierwsi wychodzą, a Egipt jako pierwszy odpada. Patrząc na Egipt to faktycznie nic dziwnego. Słabiutko grają na tej imprezie.
W teorii Rosjanie nie zapewnili sobie jeszcze awansu :D Mogą nawet odpaść!
Gdyby Arabia pokonała Urugwaj, a w ostatniej kolejce Urugwaj wygrał z Rosją, a Arabia z Egiptem, to wszystkie drużyny będą mieć po 6 pkt i wtedy będzie liczył się bilans bramkowy.
Wiadomo, taki scenariusz mało prawdopodobny, no ale teoretycznie - Rosjanie jeszcze nie awansowali.
Mówiłem, że niepotrzebnie sracie żarem o Pazdana. Szkoda, że i tak nic to nie dało.
Paskudny mecz, na nic nie zasłużyliśmy dzisiaj, Senegal lepszy fizycznie przedewszystkim, może nie piłkarsko bo też bez rewelacji, my podarowaiśmy im 2 gole.
Nie chcę wieszać psów bo dzisiaj ich będziemy gnoic a w niedzielę mam nadzieję chwalić.
Ale niech Nawałka się ogarnie i przemysli co do Kolumbii, Milik grał piach z Chile i Litwą i chyba myślał że do 3 razy sztuka.
Glik masz twoje pajacowanie ,jesteś odpowiedzialny też za swój brak i to co dzisiaj się stało
Ja nie potrafie zrozumiec jak tak wazny mecz mozna zagrac na stojaco, bez woli walki, bez zaangazowania. Nikt nie gryzl wczoraj trawy, nikt nie potrafil pobudzic druzyny. Wygladali jakby cala wczesniejsza noc balowali. Masakra
Wszyscy zagrali wczoraj slabo, ale tak beznadziejnego Piszczka to ja chyba jeszcze nigdy nie widzialem.
No i zaczelo sie szukanie winnych wsrod sedziow, zamiast u siebie. Serio, ludzie naprawde maja nierowno pod sufitem, twierdzac, ze to prze sedziego przegralismy ten mecz.
To jwst wstrzasajace...
Już zaczęły się pojawiać tematy o możliwościach awansu przy braku wygranej z Kolumbią
Meczu nie oglądałem, ale widzę, że Pepe został 'bohaterem'.
Co ten Benatia ma w tej łapie?! Dynamit?
Za takie zagranie Benatia powinien dostać czerwoną kartkę i minimum trzy mecze zawieszenia...
Cholera, Nawałka nie jest dobrym trenerem, a na grę naszej reprezentacji nie da się patrzeć, no nie spodziewałem się tego!
Spodziewałeś ,spodziewałeś.
Każdy kto śledził naszych kadrowiczów widział że nie jest dobrze, akcja z Glikiem dobiła.
Poprostu przez magię mundialu i oczekwanie każdy sobie nieświadomie ten obraz zaslonil
jeszcze wszystko w naszych nogach, mundial sie nie skonczyl. pytanie tylko czy nawalnica ma jaja i dokona kluczowych roszad w zespole czy znow zagra milik, ciolek
Oby
Ale wkurzona Kolumbia jako rywal nie napawa optymizmem.
Będzie piękny powrót albo spektakularna klęska, wszystko albo nic.
Urugwaj minimalistycznie, ale kogo to obchodzi, siły zachowane, 3 pkt są
HarryKejn to Kamilowy?!
Trzeciak, zamilcz, błagam.
Nie chcę mi się szukać starych postów, ale było negatywnie przed mundialem
iran na razie nie do przejscia, w defensywie perfekcja.
genialny duet "yyy jonca" i trzeciak.
Niesamowite zaangażowanie Iranu. Świetnie to się ogląda. 1:1 to nie sci-fi ale będzie ciężko.
Na obecną chwilę słabsza od Polski tylko Panama i Arabia chociaż po dzisiejszym meczu z Urugwajem wahałbym się.
To teraz wiesz jak się czują w Napoli.
Aktualizacja 20.06.2018 r. 22:30
Dziennikarze La Gazzetty dello Sport informują o pomyślnym zakończeniu negocjacji działaczy Romy i Interu. Radja Nainggolan stanie się czwartym wzmocnieniem drużyny Luciano Spallettiego po Lautaro Martiniezie, Stefanie de Vriju i Kwadwo Asamoah. Inter zapłaci za Belga 24 mln euro, a do Romy powędrują Davide Santon oraz Nicolo Zaniolo.
Jeśli to będzie oficjalka to kolejny świetny transfer Ausilio, a polscy kibice Interu nieustannie ciągle wieszają na nim psy. Nainggolan + pozbycie się Santona <3.
Jeszcze tylko jakiś prawy skrzydłowy za Candrewno i mozna pomarzyć o wyjściu z grupy w LM.
nie wiem po co on tam idzie i kogo ma zamiar wygryzc
de bruyne, silva, fernandinho - cala trojka imo nie do ruszenia
Fernandinho za młody już nie jest. Jorginho go może odciążyć z ilości minut w sezonie.
Fernandinho ma już 33 lata :o
ale jak go odciazy? przeciez to zupelnie inne zadania boiskowe, jorginho gra jako regista, wokol niego koncentrowala sie cala gra napoli, a fernardinho to CDM
jak dla mnie kolejny trasnfer z dupy typowy, ktore ogladamy juz ktorys kolejny sezon - czyli city kupuje sobie grajkow, ktorych zupelnie nie potrzebuje tylko dlatego, ze moze
taki bernardo silva to przeciez wytrzyma tam pewnie jeszcze ten sezon i pojdzie w pizdu do jakiegos west hamu, bo mu kariera wyhamuje i trzeba bedzie ja ratowac
ja chca sie bawic powaznie we wlasnej lidze i w lige mistrzow, to jedna jedenastka tego nie zrobia
torreira blisko arsenalu.
Bull ale City rozjebało tą ligę w pył wiec jednak te ich transfery nie takie głupie. Tak mógłbyś pisać o United że wydają też sporo kasy i nic z tego nie ma.
no bo united nic z tego nie ma :D
ja nie mowie o tym, by city nie kupowalo nikogo, ale o tym, ze biora zawodnikow, ktorzy graja na pozycjach z ktorych oni nie korzystaja wlasciwie
potem siedza takie lesery na lawce na etihad i sie marnuja, a ja musze ogladac jakichs valdifiorich w co drugim meczu :F
Nie no, dobry transfer City, przecież tam w środku pola zaraz będzie muzeum, a to najważniejsza dla Pepa pozycja na boisku.
Pytanie co z Napoli, bo mam wrażenie, że w tym sezonie mają w planach głównie sprzedawanie. Może Zielek powinien iść do tej Chelsea, zamiast w prowincjonalnym klubie wiejskim robić za zmiennika Hamsika?
no bo united nic z tego nie ma :D
O przepraszam, jest progres w porownaniu do poprzednich sezonow.
Taaaa jasne. Bardziej siermiężnej piłki już się nie da grać :D
edit w sumie patrze to jednak progres jest spory. Zapomniałem że United po 5 i 6 miejscu się plasowało.
Dobra, jak juz sami zaczynacie odpowiadac pod postem, to kończmy tę parszywą część
NOWA
https://www.gry-online.pl/forum/pod-pomocna-dlonia-cz-847-mecz-o-wszystko/z7df16db?N=1